2777
2789
عنوان

با مامانم بحثم شد

373 بازدید | 36 پست

من امروز سرما خوردم ولی داشتم درس میخوندم یادم افتاد برم دمنوش درست کنم...رفتم قوری و اینا برداشتم مامانم پاشد داد و بیداد که تو نمیدونی گیاها کجان و اینا ( میدونست میدونم ) بزار شب درست میکنم و اینا...کلا عادتشه بلد نیست عادی حرف بزنه همش داره داد میزنه...منم از بچگی اینو تحمل کردم و دیگه داد و هواراش میره رو مخم و گوش نمیدم...همینطور که درست میکردم اومد یه کفگیر برداشت که بزنتم ( انگار نه انگار داره ۱۸ سالم میشه ) جا خالی دادم که چک زد بهم ( به اینم عادت دارم ) منم دیگه نتونستم تحمل کنم و برگشتم گفتم تو باید بری تراپی و دیوونه ای و همه بهت میگن عصبی ای ولی نمیخوای قبول کنی...و من اگه میتونستم یه لحظه هم پیشت نمینشستم...رفتم اتاقم اومد دوباره داد و بیداد کرد سرم که به من میگی دیوونه و اینا...بعدشم رفت...اومدم بیرون دیدم حالش بده و فشارش انگار بالاعه...براش آب قند بردم و فشارشو گرفتم که خوب بود...الانم خوابیده

اصلا اعصابم خورد شد..روزی صد بار داد و بیداد میکنه سرم و با هر چی دستش بیاد میزنتم و وقتی دارم درست میخونم بلند بلند با تلفن حرف میزنه میخنده ( با ما هیچوقت نمیخنده ) اون وقت به جای اینکه من حالم بد شه این اینطوری میکنه...عجب گیری افتادما...من کنکوریم باید ارامش داشته باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

اینجا جواب نمیگیرید خواهر

با ۰۹۶۴۰۰ بهش مشاوره تماس بگیرید، رایگانه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یک جورایی وضعیتمون دقیقا شبیه همهسعی کن بهش فکر نکنی راه حل دیگه ای نیست

وقتی تو اتاقمم هم میاد اذیت میکنه...مثلا تو تایمای استراحتم میاد میگه درس نمیخونی و داد میزنه

کتابخونه هم نزدیکمون نیست که برم یدونه اون سر شهر هست که نمیزاره اسنپ سوار شم برم وگرنه میرفتم عصر میومدم که نبینمش

متنفرم از هرچی مادرهمادر اشغال منم همینهارزوی مرگشو دارم

هیچ وقت به مادر نگید آشغال

چون خدا گفته اف نگو، حتی اگر کافر باشه

اگر بدی کنه، جوابش رو میگیره چون خدا عادله. اما این وظیفه ما نیست که جواب بدیم وظیفه خداست

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

چه بد نمیدونم چی بگم حق داری. ایشونم داغونن از داخل مشخصه رفتارش ولی کاش اینجور نبود

خیلی پولدوسته و پول تراپی نمیده...وگرنه یه امیدی داشتم...منم سر کار نمیرم که پولشو بدم...از طرفی فکر میکنه دیوونه ها باید برن تراپی

من که خودم باید با پول تو جیبیم از این ماه برم

هیچ وقت به مادر نگید آشغالچون خدا گفته اف نگو، حتی اگر کافر باشهاگر بدی کنه، جوابش رو میگیره چون خدا ...

خدا؟!

کو خدا؟

کو پس کی قراره جواب کاراشو بگیره؟

شما کدوم مادریو دیدی حتی ب رابطه زناشویی دختر و دامادش حسودی کنه؟ کدوم مادرو دیدی ب هرچی ک دخترش میخره حسودی کنه ؟

کدوم مادرو دیدی ب دخترش بگه هرزه؟

من میخام سر ب تنش نباشه و اگر یروزی ب من بگن میتونی یکیو بکشی اون مادرمه!

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴