2777
2789

با یه دختر خانمی ک ی سال از خودم بزرگتر البته بچگی همسایمون بودن یکی دوساله مهاجرت کردن استان خودشون در مورد کلاسی که میرم سوال داشتم اونم تازه عقد کرده گفت اتفاقا شوهرمم رشته ش همینه و اگه میخای میتونه کمکت کنه ایدی شوهرمو میدم باهاش حرف بزن اون بلده من رفتم از شوهرش سوال کردم خیلی خوب راهنمایی کرد بنده خدا منم انقد گیج بازی در میوردم اون باحوصله میگفت و گفت خانمم درمورد زندگیت برام گفته (والدینم طلاق گرفتن و باهم مشکل دارن اینا)یه چند تا سوال درمورد پدر مادرم پرسید و منم گفتم که بابام زن گرفته و بی مسئولیته و جداشدن و اصلا انگار نه انگار فرزندی داره

دیروز که دانشگاه داشتم بهم گفت اگه پول خواستی رو من حساب کن تشکر کردم گفت من کاملا جدی ام خانمم در جریانه(خانمشم پیام داد بهم گفت رو دورواسی نکن)

گفتم نه هست نیازی ندارم ممنونم (ولی جدی نیاز داشتم به پول نیاز داشتم به یه دستی که کمکم کنه اما هچیی نگفتم غرورم اجازه نداد)

ولی خیلی دپرسم از اون موقع تاحالا حالم بده

مگه من چندتا بچه بودم که غریبه ها بیان دل بسوزونن برامن حالم خیلی بده خجالت کشیدم خیلی خجالت کشیدم اینجوری گفت حس بد گرفتم خیلی هم حس بدی گرفتم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی این تصور که تک فرزندا خیلی وضعشون خوبه کاملا اشتباهه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

خواسته کمکت کنه بد نکرده ک

بعضی از والدین همینن تاپیک اخرم بیا میفهمی تنها نیستی

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

وقتی یکی کمک لازم باشه چه ایرادی داره که بهش کمک بشه شما بخاطر عزت نفس و غرورته که حس بدی داری وگرنه اتفاق بدی نیفتاده عزیزم

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

از عنوان تاپیکت حس کردم خدایی نکرده رو ویلچری 🥵

😂😂😂نه

ولی یه لحظه دلم هری ریخت چرا قدر سلامتیمو نمیدونم؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

عزیزم چرا بغض گلوتو بکیره، خداروشکر کن یکی پیدا شد بهت کمک کنه، یادت باشه شجاعانه ترین کار کمک خاستنه، منم مثه تو بودم غرورم اجازه نمیداد کمک بگیرم، الان فهمیدم خدا کمکشو با بنده هاش میفرسته ، حتما پیام بده ،پول بگیر ، پول زیادم بکیر

🌱
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792