2777
2789
عنوان

قفل شدن فک 🤯

75 بازدید | 11 پست

شوهرم دندونش آبسه کرده دندون عقلش هم هست

روزی یک امپول پنی سیلین میزنه و قرص مترونیدازول و اموکسی و فارژزیک ۸ ساعته مصرف میکنه

اما فکش دوسانت بیشتر باز نمیشه

کسیو دیدید اینطور بشه؟

نمیدونید بعد از چند روز فکش باز میشه؟

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
من یک بار تودندانپزشکی دیدمکه دکتر براش درست کرد فک اش رو

اونم قفل بود فکش؟

یعنی باز نمیشد،.؟

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله قفل بود بنده خداشب عید هم بود اومده بود اورژانس دندانپزشکی

حالا من منتظرم عفونتش خشک بشه اگ دیدیم باز نشد بریم ببینیم چکار میشه کرد

اخ کاش زودتر اقدام میکرد و میکشید.. دندون عقل فقط دردسره

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

اخ کاش زودتر اقدام میکرد و میکشید.. دندون عقل فقط دردسره

خب عزیزم عفونت داره باید عفونتش خشک بشه

خب عزیزم عفونت داره باید عفونتش خشک بشه

خوب میشه انشاالله.. مال منم داشت دندونای دیگمو خراب میکرد کشیدم راحت شدم

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

خوب میشه انشاالله.. مال منم داشت دندونای دیگمو خراب میکرد کشیدم راحت شدم

منم دندونای عقلم دراومده درد ندارن بنظرت بکشمشون

منم دندونای عقلم دراومده درد ندارن بنظرت بکشمشون

بکشی بهتره.. البته مال من نهفته بود ولی با همین حال گهگاهی یه تیر کشیدن خفیف داشت.. اگر مال تو کامل در اومده و فشار به کناری هاش وارد نمیکنه هر چند وقت چکاپ کنی کافیه ولی زود میپوسه در نهایت مجبور میشی بکشی

بکشی بهتره.. البته مال من نهفته بود ولی با همین حال گهگاهی یه تیر کشیدن خفیف داشت.. اگر مال تو کامل ...

اره کامل دراومدن . باید بکشمش خودمو راحت کنم