2777
2789
عنوان

ازدواج زن بیوه باپسرمحرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 93 پست

خدا مرگت بده اون رفته زن مجرد شده فامیلای عزیزت با مرد متاهل ازدواج کردن پس بقیه فامیلات داغونترن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیوه و مطلقه مگه چه عیبی. داره !شرعی با یک نفر بوده بجای اینکه مثل بعضی مجردها با صد نفر بخوابه !!!

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

امروزه طلاق خیلی زیاده

زن و مردی که طلاق گرفتن هیولا نیستن فقط شکست خوردن

مثل کسی که شغلی شروع میکنه و شکست میخوره گناه کبیره که نکرده

هیچ جای دنیا هم قانون نیست مطلقه فقط با مطلقه ازدواج کنه.

لایک نکنید 🙏

عزیز اون زن یا جدا شده و یا همسرش رو از دست داده گناه نکرده ،اون پسر هم سلیقه اش رو در اون خانم دیده و انتخابش کرده

این رو در نظر بگیرید خیلی از دخترای مجرد رابطه های غیر عرفی و شرعی دارن ولی زن مطلقه یک رابطه ی قانونی و شرعی داشته.

بیوه و مطلقه مگه چه عیبی. داره !شرعی با یک نفر بوده بجای اینکه مثل بعضی مجردها با صد نفر بخوابه !!!

دقیقا

دوستم ۱۰ ساله با یه پسری دوسته و مسافرت هم میرن باهم

ایشون به عنوان یه مجرد ازدواج میکنه در آینده

ولی اون پسر یا دختر طفلی که مثلا تو عقد جدا شدن به چشم مطلقه ای که بدبخته بهش نگاه میکنن که نباید نزدیک آدم مجرد بشه

لایک نکنید 🙏

عزیز اون زن یا جدا شده و یا همسرش رو از دست داده گناه نکرده ،اون پسر هم سلیقه اش رو در اون خانم دید ...

والا زنای متاهل هم شوهردارن هم دوسپسر

دیگه وای بحال بیوه ها

انقدرنگیدمجرداباچندنفرن

چرا خدا اینو مرگ بده حالا 😁😂این که با متاهل ازدواج نکرده

اخه میگه اونا خوبن😄

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دقیقادوستم ۱۰ ساله با یه پسری دوسته و مسافرت هم میرن باهم ایشون به عنوان یه مجرد ازدواج میکنه در آین ...

فرهنگ غلط

مردم کوته فکر

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

واقعا حالم از تفکرات مسخره بعضیا بهم میخوره ،چقدر قلب بهضیا سیاهه ، طرف شوهرش مرده یا طلاق گرفته ،ادم نکشته که، به شما چه ربطی داره که با محرد ازدواج میکنه

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱