ما یه اشنا داریم مطلقه ست نه خوشگلی داره نه اخلاق، نه پول نه تحصیلات. یه پسرمجرد اومده باهاش ازدواج کرده براش جشن هم گرفته وکلی پول خرج میکنه. اونوقت دخترای خوشگل وتحصیلکرده فامیل ما موندن.توقع زیادی هم ندارن.تازه بعضیاشون بامردمتاهل ازدواج کردن. این زنهای بیوه چی دارن که پسرای مجرد دنبالشونن؟ اگر بحث خرج نکردنه من دخترایی میشناسم اصلا دنبال شوار پولدار نیستن .
بیوه و مطلقه مگه چه عیبی. داره !شرعی با یک نفر بوده بجای اینکه مثل بعضی مجردها با صد نفر بخوابه !!!
میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن
دقیقادوستم ۱۰ ساله با یه پسری دوسته و مسافرت هم میرن باهم ایشون به عنوان یه مجرد ازدواج میکنه در آین ...
فرهنگ غلط
مردم کوته فکر
میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن
واقعا حالم از تفکرات مسخره بعضیا بهم میخوره ،چقدر قلب بهضیا سیاهه ، طرف شوهرش مرده یا طلاق گرفته ،ادم نکشته که، به شما چه ربطی داره که با محرد ازدواج میکنه
بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱