2777
2789

با یه دختر خانمی آشنا شدم ی سال از خودم بزرگتر مال استان دیگه س در مورد کلاسی که میرم سوال داشتم گفت ایدی شوهرمو میدم باهاش حرف بزن اون بلده من رفتم از شوهرش سوال کردم خیلی خوب راهنمایی کرد و گفت خانمم درمورد زندگیت برام گفته (والدینم طلاق گرفتن و باهم مشکل دارن اینا)یه چند تا سوال درمورد پدر مادرم پرسید و منم گفتم که بابام زن گرفته و بی مسئولیته و اصلا انگار نه انگار فرزندی داره

دیروز که دانشگاه داشتم بهم گفت اگه پول خواستی رو من حساب کن تشکر کردم گفت من کاملا جدی ام خانمم در جریانه

گفتم نه هست نیازی ندارم ممنونم (ولی جدی نیاز داشتم به پول نیاز داشتم به یه دستی که کمکم کنه اما هچیی نگفتم غرورم اجازه نداد)

ولی خیلی دپرسم از اون موقع تاحالا حالم بده

مگه من چندتا بچه بودم که غریبه ها بیان دل بسوزونن برامن حالم خیلی بده خجالت کشیدم خیلی خجالت کشیدم اینجوری گفت حس بد گرفتم خیلی هم حس بدی گرفتم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد نکن به دیگران

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘

خوب کردی گفتی نه.

اگه خانمش در جریان هست چرا خانمش پیشنهاد کمک مالی نداد؟

زیاد باهاش صحبت نکن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

تو این دوره زمان کمک هیچکس بی دلیل نیست

یک شیفت برو سرکار

الان همه همین کار میکنن روی پایی خودت وایستا انقد محتاج دیگران نباش خانم گل

عزیزم این روزا هم میگذره و آینده به خودت افتخار میکنی

بگم زیادی ساده ایقبول میکنی؟

چرا ساده م

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
تواز کجا میدونی خانمش بودش گول این آدمها را نخور

ن بخدا میشناسمشون خانمش رفیقمه

اعتماد نکن به دیگران

با زنش رفیقم خیلی وقته همو میشناسیم اون توشهر من دانشجو بود

رفت و آمد خانوادگی پیدا کردیم

خوب کردی گفتی نه.اگه خانمش در جریان هست چرا خانمش پیشنهاد کمک مالی نداد؟زیاد باهاش صحبت نکن

چرا چندبار هم زنش گفته اگه کمک خواستی بگو اگه پولی چیزی

همیشه اینجور میگه