2777
2789

کاری که انجام بدی 15 تا 20 میل دربیاری بیمه بشی و مثلاً همیشه باشه این

منظورش کار اداری هست من نرم افزار خوندم

ولی من ناخن کاری تازه رفتم یه سالن که کار کنم میگه اگه گرفت تا عید کارتو ادامه بده اگر نگرفت صبح ها برو جای دیگه سرکار که بدونی سر ماه 20 میل داری

من عصابم خورد میشه وقتی میگه میگم آدم دوتا کار که باهم نمیتونه بعدم هرکاری باید خاک و آفتاب بخوری

کار بیرون به این راحتی نیست 🥲

نظر شما چیه

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری به حرف مامانت ندارم ولی تو که داری کار میکنی حداقل یه کاری کن درآمدت خوب باشه زیر15هیچی نمیشه

خب ببین این آرایشگاه تازه اجاره شده باید بالاخره یخوردع کار کنی تا بگیره منم درصدی کار میکنم

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

خوب بیمه اولویت کار ناخن گردن درد کمردرد هزینه سنگین داره سالن ازخودت نباش نمیریزه توخونه اتاقت انجا ...

تو خونه انجام میدادم و مشتری نبود زیاد

نظرم اینکه وقتی دوس داری برو ناخن کاریاجبار کردن توی بعضی چیزا منطقی نیستوقتی دوس نداری ۲جا کار کنی، ...

دقیقا آفرین منم نظرم همینه نباید کسیو مجبور کنی کاری رو بکنه