iiooop مدیر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 32 عنوان عکس دماغم | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 35 پست ورم داره بنظرتون تروخدا کمک کتین دکتر گف الان نمیشه عکس گرف متورمه امروز | 13:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماشمالوjn عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 1853 مرسی عزیزم اون دوستتم تگ نمیکردی بهتر بود مسخره کردن من چه سودی داره 🥲 عزمزمه من و دوستم همدیگه رو تو همه تاپیکا تگ میکنیم مسخره نکردیم بخدا فکر کردم عمل کردی تگ کردم بیاد مگه مشکل داشتن کسی مسخره کردن داره ولی برو یه دکتر دیگه شاید جدی باشه شاید یه چیزی نیشت زده دست دست نکن یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
iiooop مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 32 ایشالا که خوب میشه حتما دکتر برو دلیلشو بفهم نکه چیز جدی باشه چشم عزیزم میرم ممنون که وقتت رو برای من گذاشتی ❤
iiooop مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 32 عزمزمه من و دوستم همدیگه رو تو همه تاپیکا تگ میکنیم مسخره نکردیم بخدا فکر کردم عمل کردی تگ کردم بیاد ... ممنون که وقت گذاشتین برام و جواب دادین
ماشمالوjn عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 1853 ممنون که وقت گذاشتین برام و جواب دادین خواهش میکنم عزیزم یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
مردخدام عضویت: 1404/07/30 تعداد پست: 325 اره صبح پاشدم اینطوری شده از دندونت نیست ؟ یبارم من اینشکلی شدم عفونت لثه م زده بود به بینیم وحشتناک شده بودم تو خیلی خوبی من ترسناک بودم تا چند روز بیرون نرفتم جلو آینه ام نمیرفتم
iiooop مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 32 از دندونت نیست ؟ یبارم من اینشکلی شدم عفونت لثه م زده بود به بینیم وحشتناک شده بودم تو خیلی خوبی من ... نه دندونام همه سالمه