2777
2789

سلام من دو سال و نیم هست ک عقدم و همش خونه نامزدم زندگی میکنم خودش خونه داره غریبم و از شهر خودم مقداری فاصله دارم.دعوامون شد زنگ زد ب پدر و مادرم،منم مادرش خونمون بود گفتم جمع کن برو وظیفه من نیست نگهت دارم،چون مادرشون دو ماهی پیش یکی از بچه هاش باید زندگی کنه،کلا نوبت ما نیست،اون بچه هاش عمدی نمیرن دنبالش ک من نگهش دارم.هروقتم این میاد پیش ما ما دعوا داریم،یارو زنگ زده ب پدرم میگه دخترت بداخلاقی عصبیه مادر منو نگه نمیداره،صبح میگم میخوام برم باشگاه لاغر بشم میگه نمیشه باشگاه لاغر نمیشی چاقتر میشی،میگم رانندگی یادم بده میگه اول برو گواهینامه ات بگیر،پول ام نمیده ک برم گواهینامه بگیرم،من دیگه حوصله اش ندارم میخوام ازش جدا بشم،دارم روانی میشم از دستش،بخاطر اینکه من نگهبان و پرستار مادرش بشم هیچ جا نمیزاره برم.وظیفه من نیست مادرش نگه دارم من اصلا راضی نیستم چون بقیه هم عروسا نگه نمیدارند من چرا باید نگه دارم؟چرا هروقت میاد پیش ما ،ما دعوامون میشه،از همشون متنفرم،دلم نمیخواد چشمم ب هیچکدومشون بیافته،نامزدم شکاکه مشخصه میخوام جدا بشم ولی میترسن خیلی،ولی نمیخوامم ادامه بدم.کاش خدا کمکم کنه ی جا استخدام بشم برم سرکار خودمو نجات بدم

اینو به شوهرت حتما بگو و بگو اگه زندگیش براش مهمه رفتارش و درست کنه

برید پیش مشاور

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا به یه مادر گفتی جمع کن برو ☹️

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

خوب شما هنوز تو عقدی چه دلیلی داره رفتی اونجا..تقصیر خودته ..برو خونه پدرت

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

واقعا به یه مادر گفتی جمع کن برو ☹️

آره گقتم.چون اون اول زنگ زد ب پدر و مادر من،چون همه بچه هاش کشیدن کنار ک مادرشون من نگه دادم.من نمیتونم.گناهش گردن اونایی ک میخوان خودشون راحت باشن همش میفرستنش رو سر من،راستی اون ب خونواده من زنگ زد چی؟اون کارش درست بود؟زنگ زده میگه بخاطر اخلاقش نمیتونم عروسی بگیرم ک منو کوچیک کنه اونا ناراحت بشن.مادرشم ی حرفی داشته باشه هرجا نشست صحبت کنه