2777
2789
عنوان

توروخدا حواستون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 32 پست

@پیتزایونیکورنی

چند وقت پیش این خانم برای من گزارش زد که البته کاری هم از پیش نبرد

من اینجا با چند نفر بحث می کردم که قصور پزشکی زیاده. ایشون منو متهم کرد که به جامعه پزشکی توهین کردم. از کسی طرفداری می کرد که می گفت از کادر بیمارستانه و اگر کسی کشته شده توی بیمارستان حتما سالمند بوده. من گفتم مگر سالمند انسان نیست این چه حرفیه می زنی؟ سالمند و غیر سالمند نداره. اگر شما کادر بیمارستانی این حرفو نباید بزنی. سالمند هم باارزشه. خلاصه این خانم دراومد که تو توهین کردی به پزشک و بیمارستان ها.

جای اون فرزند عزیز هم بهشت برین باشه. خدا صبر بده به پدر و مادرش. خدا بهشون یه بچه یا دو سه تا بچه نازنین دیگه بده. چی بگیم واللا. راستش ناراحت شدم پستتون رو خوندم

بیا این یه نمونه اش. ببین خانم پیتزا. البته اینجا زیاد به اسامی توجهی نمی کنم چون اصلا برام مهم نیستن این اسمش یه جوری بود یادم موند چون خیلی وقت نگذشته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پزشکی قانونی بچه رو ببره میتونه اشتباهات دکتر رو رو کنه و پروانه طبابتش رو باطل کنن حداقل

یه چیزی هست به اسم مافیا که تو این مواقع مث چی پشت پزشکا در میاد

خود بیمارستان و قوانین وزارتی کلی ازش حمایت میکنه

البته امیدوارم موفق باشن خانواده بچه طفل معصوم

ولی واقعیت اینه

اول تومور رو جراحی میکنن خارج میکنن بعد پرتودرمانی میکنن که سرطان برنگردهخدا رحمتش کنه

آره ولی انقد وضعش وخیم بود یه دکتر دیگه آوردن بالا سرش گفته بود تو این مرحله از تومور عمل نباید میکردن

@پیتزایونیکورنیچند وقت پیش این خانم برای من گزارش زد که البته کاری هم از پیش نبردمن اینجا با چند نفر ...

خدا نگذره از آدمایی که خودشون رو کاسه ی داغ تر از آش میکنن

کادر بیمارستانی پزشک جراح نیستی که از خودت بخوای دفاع کنی

خدا نگذره از آدمایی که خودشون رو کاسه ی داغ تر از آش میکننکادر بیمارستانی پزشک جراح نیستی که از خودت ...

این حرف شما منو یاد یه جریانی انداخت. چند روز پیش رفته بودم خرید لباس از یه فروشگاه خیلی بزرگ. یک سری دخترها اونجا بودن از اینا که چک می کنن میارن می برن سؤال جواب میدن مرتب می کنن. من چند تا شلوار جین مختلف پرو کردم همه رو هم مرتب میذاشتم خودم سر جاش. یکی از دخترا اومد گیر داد مگر چند تا پرو می کنی؟ گفتم عزیزم من که مرتب اینا رو میذارم سر جاش. کمتر خریداری حتی این کارو میکنه. من هوای تو رو دارم که نامرتب نکنم نزنم به هم اذیت بشی. بعد شما هوای من رو نداری. بعدم اینجا برای پرو کردنه نمی تونم پول بدم مفت بعد یه چیزی ببرم که به دردم نخوره. اینجا هم فروشگاه خیلی بزرگیه. مدل فروشگاهشم همینه. چند تا قفسه کوچیک نیستن که اذیت شی. خودشون آماده هستن مردم ورمیدارن می پوشن میارن می ذارن سر جاش.

شما از ساعتی که میای تا ساعتی که می ری وظیفه ات رو انجام می دی اینجا مگر مال توه که انقدر حرص می خوری. یکی دیگه اون بالا میلیارد میلیارد هفتگی از اینجا می زنه به جیب سر ماه فکر نکنم یه پنج شش تومنم به تو برسه با این همه سر پا ایستادن. حداقل طرف مردمت باش. کاسه داغ تر از آش چرا میشی

دست آخر یه شلوار خوشگلم خریدم و تشکر کردم و اومدم. امیدوارم فهمیده باشه چی گفتم بهش

این حرف شما منو یاد یه جریانی انداخت. چند روز پیش رفته بودم خرید لباس از یه فروشگاه خیلی بزرگ. یک سر ...

متوجه شدم دقیقا منظورت رو

واقعاً فکر کنم درس خوبی به اون دختر دادی

سود اصلی رو کس دیگه میبره و این ک حقوق کمی میگیره خودشو میندازه وسط!

متاسفانه همچین مواردی خیلی زیاده

یا باعث مرگ میشن یا باعث میشن که طرف سلامتی و زیبایی رو از دست بده

هیچ کاریشم نمیکنن

یه دختر تو اینستا دیدم بنده خدا کلی پول عمل داده بود و دکتر یک دماغ داغون بهش تحویل داده بود

حالا دلیلش چی بوده دکتر دماغ این بنده خدا رو بعد از بیهوشی سپرده دست یکی از شاگرداش و اونم گند زد به دماغ این دختر

طفلی قیافش وحشتناک شده و حتی دیگه قابل ترمیم نیست

میگه شکایتم کردم ولی به جایی نرسیده

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

متاسفانه همچین مواردی خیلی زیاده یا باعث مرگ میشن یا باعث میشن که طرف سلامتی و زیبایی رو از دست بده ...

من نمیدونم این جور آدم ها وجدان ندارن؟

از خدا میخوام هرکس هر بلایی سر بقیه میاره سر خودش بیاره