2777
2789
عنوان

چه مرگمه🤧

321 بازدید | 61 پست

اصلا از فکر یکی در نمیام 🙁مثلاً نشسته بودم سر امتحان هی صحبتای اون از جلو چشام میرفت

حالا وقتی کنترل کردم خودمو که بهش فکر نکنم حالم بد شد هی رفلکس معده میزد بالا

اصلا الانم میخوام بگیرم استراحت کنم فکرش ولم نمیکنه😐تا فکرمو کنترل میکنم رفلکس میدم

این چه مرضیههههههه😭

کسیو داری که حالتو بپرسه؟؟این آدما خوشبخت ترین آدمای دنیان🥲

جنی شدی😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو دوروغ☠️

نه چرا دروغ😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

🚶🏻 وای حاجی این چه وضعیه🤧

🤣

نگو طرف پسره خودم رو میکشمم

بیخیال بابا مگه کیه که انقدر مهم باشه خودت رو به این روز بندازی

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 بردگـی یعنی اینکه یک شخص دیـگر تصمیم بگیرد تو چـقدر و چه انـدازه آزاد باشیhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2352937

نگو طرف پسره خودم رو میکشممبیخیال بابا مگه کیه که انقدر مهم باشه خودت رو به این روز بندازی

متاسفانه بله پسره🚶🏻

کسیو داری که حالتو بپرسه؟؟این آدما خوشبخت ترین آدمای دنیان🥲