2777
2789
عنوان

بی بی چک

325 بازدید | 23 پست

چرا پنجشنبه بی بی چک زدم دوتا مثبت شد ولی امروز زدم چیزی مشخص نیست کسی میدونه 😢

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوب شاید امروزی خراب بوده فردا صبح یکی دیگه امتحان کن استرس نداشته باش انشاالله مثبته گلم

اعصابم بهم ریخت استرس گرفتم بخوام یکی دیگ بزنم میترسم منفی بشه بازم 😢

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

دارو یا امپول مصرف کرده بودی؟؟ بعضی از داروها هستن که تا چند روز تو بدن اثرش میمونه و بی بی چک رو مثبت نشون میده.بعد از اون زمان بدن حالت عادی میگیره.حالا شما ببین کدومی؟ دارو مصرف کردی و مثبت کاذب بوده؟؟ یا واقعا مثبت بوده و مال امروزی اشتباه زده.. یه بی بی دیگه بخر فردا یا پس فردا تکرار کن.هرچند که اگه مثبت واقعی باشه و لقاحت زود صورت گرفته باشه نیاز نیست حتما با ادرار اول صبح انجام بدین.. در طول روز هم اگه انجام بدین مثبت میشه

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
دارو یا امپول مصرف کرده بودی؟؟ بعضی از داروها هستن که تا چند روز تو بدن اثرش میمونه و بی بی چک رو مث ...

اصلا هیچ داروی مصرف نکردم، نمیدونم چرا منفی شد 

اصلا هیچ داروی مصرف نکردم، نمیدونم چرا منفی شد 

خب احتمالا بی بی چک خراب بوده.بازم امتحان کن.ببین اولی خراب بوده یا دومی.. ایشالله که باردار باشی عزیزم

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..

😀 من نه ولی شوهرم اسپرمش ی خورده ضعیف بود فکرم بهم ریخت چرا اینجوری شد 

😀 من نه ولی شوهرم اسپرمش ی خورده ضعیف بود فکرم بهم ریخت چرا اینجوری شد 

به شوهرت ویتامین سی و ای و مولتی ویتامین بده.خرما و عرق کاسنی بده.و نیم ساعت قبل اقدام هم یخ بذاره رو بیضه.لباس زیر تنگ و چسبون هم نپوشه کلا.چون حرارت و گرما باعث کاهش اسپرم میشه.

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..