تیروژژژژژژژژژ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 4284 عنوان دلم یه تغیییر اساسی میخواد🥺 50 بازدید | 5 پست به هر دری میزنم که یکم از افسردگی در بیام تهش به پول میرسه پول پول پول🥺 1404/10/03 | 12:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rakhsana عضویت: 1404/04/26 تعداد پست: 573 فکر میکنی من که دارم نمیدونم چی کار کنم اصلن حوصله شو ندارم
تیروژژژژژژژژژ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 4284 فکر میکنی من که دارم نمیدونم چی کار کنم اصلن حوصله شو ندارم باز خداروشکر پول داریگفتم با دوستای دوران مدرسه که اکیپ هستن و باهم هی بیرون میرن ارتباط بگیرمشاید بهتر بشمدیدم دايم باید یه مشت پول بزارم پر قبلم برم و بیام🥴تولد و کافه و این و ر اون ورهههی تصمیم گرفتم بشینم تو خونه
rakhsana عضویت: 1404/04/26 تعداد پست: 573 باز خداروشکر پول داریگفتم با دوستای دوران مدرسه که اکیپ هستن و باهم هی بیرون میرن ارتباط بگیرمشاید ب ... تهش هچی نیست خسته میشی من واقعن حوصله این کار ا رو ندارم نمیدونم چرا 🤦♀️تنهای تو خونه بودن بیشتر خوش میگذره بهم
تیروژژژژژژژژژ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 4284 تهش هچی نیست خسته میشی من واقعن حوصله این کار ا رو ندارم نمیدونم چرا 🤦♀️تنهای تو خونه بودن بیشتر خ ... من از خیلی برون گرا هستم عاشق اجتماعولی شرایطم طوری شد که چند ساله جز خانواده خودم باهیچکس در ارتباط نیستمحالا م که نفس بخوای بکشی باید پول داشته باشی