2777
2789
عنوان

پسری که رفیق دختر زیاد داره چی بگم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیتونم بپذیرم

خودت ببین میتونی باهاش کنار بیایی

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

هم از کیسه می خوره هم از آخور!

اینطور پسرا عوضی و هرزه گردن و هیچ وقتم درست نمیشن.

خودت فکر کن ببین اگه شرایط برعکس بود و تو اگه با پسرای زیادی حرف میزدی و حالتو می پرسیدن، برای این آدم اوکی بود یا نه!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دستی دستی خودتو تو چاه مبندازی که وابسته میشی جلو چشمتم حرف میزنه ولی نمیتونی کاری بکنی چون دوسش داری وابسته شدی از الان تموم کن مثل من نشو که بعد ۵ سال یهویی ازدواج هم کرد با اینکه تمام حرف زدناشو میدیدم زجر میکشیدم ولی دوس داشتن نمیزاشت تحمل کردم اخرشم این

خوب چند تا نکته داره

۱- چون از اولش بهت گفته بعدا نمیتونی هیچ اعتراضی بکنی آیا حاظری همسرتجلوی روت به یه خانم دیگه زنگ بزنه چاق سلامی کنع و از زندگیش بپرسه شما هم لبخند بزنی؟

۲- برای اینکه مقبول باشی باید سعی کنی از همه اونا بهتر باشی وگرنه حتی اگه بهت متعهد هم باشه تو ذهنش با اونا مقایسه میکنه و با خودش میکه ایکاش ..

الان چکار کنم؟ بگم با اونا کات کنه؟ یا خودم کات کنم؟

به نظر من بستگی به رویکرد خودت داره اگر برات این سائل حل شده هست و بقیه چیزاش اکی هست بگو کات کنه ولی از من میپرسید میگم کات کن چون آدم باید باچشم باز انتخاب کنه و با گذشت و چشم پوشی اونم در حد معقول زندگی کنه

مجبور یا متعهد بهش که نیستی

الان چکار کنم؟ بگم با اونا کات کنه؟ یا خودم کات کنم؟

پسری که با دخترای زیادی حرف میزنه برای یه نفر قید بقیه رو نمیزنه!

شما خودت کات کن این دندون لق رو بکن و خلاص.

چرا روزه شک دار بگیری. حتی اگر بگه با بقیه کات می کنم هم می خوای یه عمر به خودت بگی یعنی الان که با منه با دخترای دیگه هم حرف می زنه یا نه و زجر بکشی.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم