2777
2789
عنوان

معتاد به دانه چیا شدم مضره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 29 پست
من اتفاقا لاغر شدم🥲 چون دیگ میلم به شیرینی نمیکشه و سیر مسشمچیا ام کربوهیدارت ندارهشیر و جوانه گندم ...

چیا دوتا قاشقش ۱۱۷ کالری داره جاش سینه مرغ مصرف کن پروتین بدنت تامین میکنه حجم زیادتری میخوری عضلاتت حفظ میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خیس شدن با پختن فرق دارهنفخ هم میارهقبلش ۲۰ دقیقه جو رو بجوشون بعد بریز داخل شیر

اخه من اینو سوپری خریدم جو رو

نوشته بود با ماست ام میتونی بخوزی

یا شیر سرد بخاطر همین اینطوزی میخورم

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم:namersii

چیا دوتا قاشقش ۱۱۷ کالری داره جاش سینه مرغ مصرف کن پروتین بدنت تامین میکنه حجم زیادتری میخوری عضلاتت ...

پاکت من نوشته

هر ۲۵ گرم ۱ گرم پروتیین داره

هر ۱۰۰ کرم

۴۴۶ کالری

میشه برای اتمیل هم جو پخت هم باشیر خیس کرد من امروز درست کردم با شیر و هل و دارچین و زنجبیل گذاشتم رو گاز به غلظت فرنی رسید توش گلاب و کمی وانیل زدم برای شیرینی استویا بزنین من دوست نداشتم میوه میزنم

چیا اخه کربوهیدارت ندارهجوانه گندم ۲ قاشق میشه ۸۶ کالریبا شیر ۱۰۰ کالریعسل ام هر یک قاشق ۳۰ کالریه۲۰ ...

عزیزم توی چه مدت کم کردی؟ رژیم و ورزش داری؟ چون دیدم قبلا گفته بودی دانشجویی و کلا با زندگی دانشجویط سخت میشه رژیم گرفت به نسبت، لطف میکنی راهنمایی کنی

منم یک ماه مرتب خوردم لاغر شدم چربی شکمم هم کم شد ولی الان دلم نمیکشه پیامت خودم زد به سرم دوباره شر ...

عه

میگن اخه پریودی اختلال میاره

جوپرک...و جوانه گندم..دوتاشو میریزی؟؟ببخشید سوال میکنم واسه کسی میخام

نه فقط جوپرک

و دانه چیا رو میریزم رو شیر ۱ ساعت صبر میکنم

قبلا جو پرک و دانه چیا رو میریختم یه شب قبلش میومد فرداش میخوردم

بعد دیدم جو پرک شیر زو جذب میکنه اصلا طعم خاصی نمیده

الان ۱ ساعت قبلش انجام میدم