2777
2789
عنوان

خانما با ادب یه لحظه بیایین

97 بازدید | 15 پست

ما طبثه بالای خونه مادر شچهرم زندگی میکنیم خونرو میخوام بازسازی کنم به نام خودمونه ترسی ندارم ....میخوام کابینت کمد دیواری کاغذ دیواری بزنم کل خرجش ۲۰۰ میلویون میشه حالا یکم بالا پایین

..بعدیه دختر ۱۴ ساله هم دارم ...بعد همسرم میگه بیا پول هامون و خرج نکنیم جمع کنیم تا یه خونه بخریم مستقل خواب من باید زوور بزنم تا کی دخترم ۱۴ سالشه از ۱۷ خواستگارا شروع میشن قرار نیست عروسش کنم چلی رفت و امدشون تو خونه ای که داغونه دخترمو خورد میکنه پولم جمع کنم بعد چند سال یه دفعه جهاز دخترم بدم کی نوبت خودمون میشه .....به نظرتون کلا خرج نکنم اصلا جمع کنم یا نه خونرو باز سازی مرتب بکنم همه چی خوبه کمد و کابینت و اینا میخواد حالا بعد لوازم خونه میخوام بخرم قسطی مثلا تلوزیون و یخچال ...اشپز خونم نقلیه کوچولویه دست و پامم گیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خبره از 17 سالگی خاستگار بیاد توخونه این چیزا برای 21 22 سالشهجدا از اونم زودتر از اینا میتونید خ ...

نه بابا خونه نمیشه خرید که کلا ماهی ۳۰ میگیره مرگ میشه ....اینجا همینه از هر سنی بخوان تصمیم میگیرن

ینی ۲۰۰ میلیون رو خرج خونه نکنین میتونین خونه بخرین؟؟ به نظرم فعلا بازسازی کنین

میگه این ۲۰۰ باشه ۵۰۰جمع کنیم خونمونم ۸۰۰بدیم خونه میشه 🤣🤣تو دلم گفتم اغول سگه که نمیشه بابا ۲ میلیارده خونه ۶۰ متری

بعید میدونم با 200 تومن بشه این همه کار کردفقط ضروریات را انجام بدین و پس انداز کنین برای آینده

چرا بابا کابینت کلا برا اشپز خونم ۶۰ میلیونه قیمت گرفتم ....حال خونم ۲ تا فرش۱۲ متری میخوره ......کمد دیواری هم همون ۵۰ الا ۶۰ میشه سر جمع ۱۲۰ کابینت و کمد میشه بقیش کاغذ دیواری ها میشه ...باز ریز کاری ها یواش یواش همه چی اوکی هست کاشی و سرامیک داره در اپارتمانی در اتاق پنجره ها

مگه بااین پولا میشه خونه خرید حالا کو تا بتونی ۳ میلیارد جمع کنی تا ذوقش و داری خونت و خوشگل کن و حال دلت و خوب کن وقتش که بگذره نه جوونی مونده و نه دل و دماغی برای این کارا

هیچکس از اینده خبر نداره خونت درس کن بالذت زندگی کن حال و دریاب

دقیقا منم همین و میگم میخوام زندگی کنم ابن خواهرم میگه حیفه اینجا رو درست کنی پولات بردار برو میگم نمیشه ولی از قیمتا خبر ندارن

شما دیگه خیلی منفی نگر هستی

قربونت قیمت داری از خونه خوب و لاکچری و تمیز خواب یه عمر جمع کنم برم خونه خرابه بخرم باز یه عمر جمع کنم اون و بسازم دیگه ذوغی میمونه

مگه بااین پولا میشه خونه خرید حالا کو تا بتونی ۳ میلیارد جمع کنی تا ذوقش و داری خونت و خوشگل کن و حا ...

همین دیگه جوش خودم کمه در اینده باید جوش بچه هارم بزنم به شوهرم گفتم میخوام تو سن زیاد فقط یه دقدقه داشته باشم اونم بچه هامن الان خودم مهم هستم

ایشالا هر چی خیره پیش بیاد❤

انشالله تقصیر شوهرمم نیست که نمیتونه واقعا وضعیت خرابه یعنی یه ادمایی میبینم دلم خونه همسایمون مستاجره ببینی بچش با چه لباسایی میره مدرسه انقدر زنه خودش و خشک میگیره تا کسی پیشنهاد نده لباس بدم بهت