2777
2789
عنوان

شوهرم شکایت کرده گوشیمو پس بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 57 پست
یکی از آشنا های ما فاکتو طلاها به اسم مرد بود جدا شدن طلا ها قاضی گفت هدیه هستش و اون مرد نتونست پس ...

بنظرت منم فاکتور گوشی که برام خریده بود رو بردارم ؟

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

کاری نداره از دادگاه درخواست کن دوربین اون روز معاملتون بررسی بشه موقع خرید فاکتور و مشخصاتش معلومه ...

معامله ک برا دوسال پیشه فاکتور کلا به اسم خودش نوسته شده بوده ولی الان گمش کرده داده اشنا براش یچی نوشته بعد مهر مغازه لوازم خونگی خورده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از آشنا های ما فاکتو طلاها به اسم مرد بود جدا شدن طلا ها قاضی گفت هدیه هستش و اون مرد نتونست پس ...

پس چی میگن که طلا فاکتور داشته باشه میتونه پس بگیره! تو خود قانون نوشته

جدی؟منم تو عقد دارم جدا میشم همسرم بابت طلاهایی ک هدیه داده ازم شکایت کرده،گفته امانت بوده...فاکتور هم به نام خودشه..دادگاه بدوی رای رو به نفع من داده الان اعتراض زده و رفته تجدید نظر

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
جدی ؟ گفتی هدیه بوده؟

اره والا،کلا افتاده سر لج...وکیل تو اظهارات گفته ک هدیه بوده و هیچ توافقی بینمون سر امانت رد بدل نشده..اونم مدرکی نداره ک نشون بده امانتن جز فاکتور ک اونم بقول وکیل دلیل بر امانت دادن نیست

همون همتا ثبت شده مشکلی نداره

همتا به اسم خودش ثبت کرده

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

شما چی گفتی ؟مهمه بگو منم بگم چون برا طلاهامم احتمالا شکایت کنه

بگو هدیه بوده یا همون هبه..و هیچ قراردادی بینمون ثبت نشده بابت امانت بودن طلاها، بگو جایی امضا ندادم ک اینارو ب عنوان امانت پذیرفتم

پس چی میگن که طلا فاکتور داشته باشه میتونه پس بگیره! تو خود قانون نوشته

والله اینا بنده خدا نتونست بیست روز بعد عقد متوجه شد دختره قبلا عقد کرده شناسنام اسمشو درآورده پسره هم گفت دروغ به این بزرگی بهم گفتن رفت درخواست طلاق رجعی داد وکیلم گرفت دختره تو دادگاه گفته بود هدیه و کسی هدیه رو پس نمیگیره دیگه قانون گفته بود هبه هستش هیچی دستشو نگرفت