2777
2789
عنوان

تاپیک قد چتوووونه

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 65 پست
من اصلا تایپیکشو وا نکردم چ برسه ب کامنت گذاشتن و کامنت خوندناینجا همیشه هستن کسایی ک عقده گشایی کنن ...

چقدر بعضیا بی شعورن باورم نمیشه همچنین ادمای عقده ای دور و ورمون وجود دارن که فقط توی گوشی میشه شناختشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بعضیا بی شعورن باورم نمیشه همچنین ادمای عقده ای دور و ورمون وجود دارن که فقط توی گوشی میشه شناخ ...

نی نی سایت از بطن جامعه خبر داره

ی عده پر از عقده و نفرتن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

حالا اگخ یکی تاپیک میزد قدم کوتاهه ناراحتم همه مدل 180 سانتی بودن

اره 😂😂

اولین بار بود همه به قدشون مینازیدن

جالب بود 😄

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

وات از کسی که اعتماد به نفسش صفره اومده اینجا برای ذره ای دلگرمی که شاید حالش بهتر بشه انقام میگیرن؟ ...

من خودم قد متوسط میپسندم براخانوما چرا چون اکثرا دیدم خانوم قدبلند اما ظرافتی ندارن انگار مردن زمختی دست یا حتی بدنشون طوری انگار مردن من خانوم تپل قد بلند دیدم لاغرم دیدم خیلی ظرافت داشتن ولی شاید بگم از ۱۰۰ درص۱۰۰ شاید۲۰ درصد قدبلند ظریف دیده باشم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اره 😂😂اولین بار بود همه به قدشون مینازیدن جالب بود 😄

منم ب قدم مینازم۱۴۰ مگه چشه😉

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من خودم قد متوسط میپسندم براخانوما چرا چون اکثرا دیدم خانوم قدبلند اما ظرافتی ندارن انگار مردن زمختی ...

خیلی خوب نظرت محترمه ولی اون خانوم نمیتونه قدش رو طبق نظر شما تغییر بده و چون شما قد متوسط دوست داری بره سر به بیابون بزاره لازم نیست بهش بگی قدت خوبه ولی میتونی برای اینکه حالشو بدتر نکنی هیچی نگی

از کی تاحالا قدکوتاه شده کیوت ؟ بذار بگن 😂😂😂

از کی تا حالا قد بلند شده جذاب؟

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
بلند قد بودن در کنار تناسب اندام یکی از معیارهای زیباییهالبته کوتاه قد بودن هم عیب نیست مهم تناسبهدی ...

خودت هم داری توهین میکنی چه ربطی داره دلخوش شدن چیه خوبه یکی برگرده بگه نردبون ها هم دلخوش شدن؟

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
2790
2778
2791
2779
2792