گل_آفتابگردونتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2458 عنوان تو اکو قلب کرونا مشخص میشه 61 بازدید | 10 پست رفتم دکتر به خاطر فشار اکو قلب دادم دکتره داشت اکو میکرد گفت کرونا گرفتی ؟ گفتم آره مگه کرونا رو قلب اثر میزاره ؟ اصلا چه اثری میزاره ؟ هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن) 1404/10/03 | 11:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تع عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 214 نخیررر زبان بریده به کنجی نشسته صم بکم به از کسی که نباشد زبانش اندر حکم
گل_آفتابگردونتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2458 نخیررر پس چرا گفت ؟ من فکر کردم شاید قلبم مشکلی داره اینم زیاد حرف نمیزنه دکتره هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)
تع عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 214 پس چرا گفت ؟ من فکر کردم شاید قلبم مشکلی داره اینم زیاد حرف نمیزنه دکتره آزمایشش کرونا ربطی به اکو قلب نداره زبان بریده به کنجی نشسته صم بکم به از کسی که نباشد زبانش اندر حکم
kati_katayoon عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2628 کرونا میتونه روی تک تک اعضای بدن تاثیر بذاره، شاید ایشون تغییراتی توی قلب دیده که حس کرده ناشی از اون ویروسه جواب اکو چی بوده؟ چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار // در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بیبرقی، هوای آلوده و بیماری قلبی...
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 22304 اره من پدرشوهرم همینطوری گفتن 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
گل_آفتابگردونتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2458 کرونا میتونه روی تک تک اعضای بدن تاثیر بذاره، شاید ایشون تغییراتی توی قلب دیده که حس کرده ناشی از او ... نمیدونم واقعا . بهم قرص برای تپش قلب داد هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)
گل_آفتابگردونتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2458 اره من پدرشوهرم همینطوری گفتن خب مشکلش چی بود ؟ چه اثری گذاشته بود هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 22304 خب مشکلش چی بود ؟ چه اثری گذاشته بود یه لک خونی بود ک گفتن بخاطر کرونا بوده هیچ مشکلی براش نداشت اون 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
kati_katayoon عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2628 نمیدونم واقعا . بهم قرص برای تپش قلب داد پس مسئله مهمی نبوده احتمالا... دارو چی دادن؟ چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار // در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بیبرقی، هوای آلوده و بیماری قلبی...
گل_آفتابگردونتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 2458 پس مسئله مهمی نبوده احتمالا... دارو چی دادن؟ قرص کنکور هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)