2777
2789
عنوان

ناموصا چررا نمیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 29 پست

برای خانم ها دندون خیلی گزینه بهتری هست ولی پزشکی اگه بری تو کار زیبایی و.. می تونه درآمد زا باشه اما خب کلا فشار زیادی رو آدم هست و اگه بتونی تحمل کنی و وضع مالیتون اوکیه انتخاب خوبیه

بعد از اینا فیزیوتراپی هم عالیه

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

مامایی بازار کار نداره قبلا داشت ولی الان نه

ازمایشگاه ام اصلا به درد نمیخوره

دندون که دو برابر پزشکی سخته ولی خداست

تو بخون ببین اصن پزشکیو میاری درسته سختی زیاد داره ولی اگه میخوای بخاطر پولش و درامدش بیای که از الان غصه گرفتی قیدشو بزن

پرستاری ام نسبت به اینکه بدشو میگن خیلی بهتره میتونی انتخابش کنی

هوشبری ام گزینه خوبیه.

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خانم ها دندون خیلی گزینه بهتری هست ولی پزشکی اگه بری تو کار زیبایی و.. می تونه درآمد زا باشه ام ...

ن والا وضع مالی خوب نیست..

فیزیو بعدش نباید سرمایه داشته باشی که وسایل و همه چی بخری؟؟

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

مامایی بازار کار نداره قبلا داشت ولی الان نهازمایشگاه ام اصلا به درد نمیخورهدندون که دو برابر پزشکی ...

اخه زورم میاد جونیمو کاامل بزارم تهش ۴۰ سالگی دکتر شم😂من چون دارم تلاشمو میکنم اوردن نیوردن دیگ دست ،من ک نیست

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

مامایی بروپرستاری هرچند زحمتش به حقوقش نمیارزه

اره دقیقا

والا آخرپزشکی که هیچی نیست معمولا همه چیه

اخه ۴۰ سالگی

میدونی اخه جوونی هم نکردی

ن والا وضع مالی خوب نیست..فیزیو بعدش نباید سرمایه داشته باشی که وسایل و همه چی بخری؟؟

اگه بخوای مطب بزنی اره ولی اولش می تونی تو درمانگاه ها یا کلینیک ها کار کنی.

در کل الان فقط تلاش کن به نتیجه و رشته و.. فکر نکن زمان انتخاب رشته وقت هست برای فکر کردن بهش

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

فکر میکنم کمالگرایی میخوای بهترین تصمیم رو بگیری عزیزم با توجه به شرایطت ، روحیاتت انتخاب کن و سخت ن ...

نمیدونم کمال گرایی یعنی چی ولی بییش از حد دنبال بهترین تصمیمم

مامايي خوبهداروسازي. تميز هم هستسونوگرافي و فيزيوتراپي هم خوب و تميزهعلوم ازمايشگاهياين پيرا پزشكي ه ...

و وقت کمتری میبرن

ممنونم

خواهشموفق باشي

مممنونم همچینین

یعنی میخوای همچی در بهترین وضعیت ممکنه باشه و چیزی راضیت نمیکنه

نه نه الان از لحاظ خونوادگی که همه چی خوب نیست و خوبه نفس میکشم اینجا

ولی سعی مییکنم رشته ای که انتخاب میکنم چیزی باشه ک تهش پشیمون نشم