2777
2789
عنوان

برم دیدن دایی قاتل یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون سالهای عذابی که ما کشیدیم هنوز تموم نشده چه مشکلاتی داشتیم چقدر قطع ارتباط با فامیل زن دایی فححش ...

والا این فامیلی که با وجود همچین اتفاقی فراخوان هم میدن برید دیدنش منم فرار میکنم

دروغ میگه ازش متنفرمبه اون زن بیچاره فکر کن. به اون زن بیگناه فکر کن. تردش کنید اشغال رو. قتل غیر عم ...

تو فامیل زندایی هستی؟؟چرا ندونسته قضاوت میکنی دیوونه ای مگه

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹
هست خوبم هست حالا ببین

اگه با چاقو و اسید کشته بود منم مثل شما فکر میکرذم اما ظاهرا بحث شده بینشون و هل داده و منجر به فوت شده من بااینحور موارد زیاد سروکار داشتم اغلب موارد قاتل پشبمون میشه حتی ۱ پرونده دلشتم قاتل قصاص نشد اما ازاد شد خودکشی کرد از عذاب وجدان

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

اگه با چاقو و اسید کشته بود منم مثل شما فکر میکرذم اما ظاهرا بحث شده بینشون و هل داده و منجر به فوت ...

اینا خیلی دعوا و کتک کاری میکردن متاسفانه که اخرین دعواشون این اتفاق افتاد و ضربه سر به میز باعث فوت شد .

اینا خیلی دعوا و کتک کاری میکردن متاسفانه که اخرین دعواشون این اتفاق افتاد و ضربه سر به میز باعث فوت ...

خدا بیامرزه کاش طلاق داده بود زنا بیچاره ن قانون پشتشون نیس مرد نخاد طلاق بده باید بمونه و این بلاسرش بیاد

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱