2777
2789

من یه شب سمت راستم نزدیک کلیم بشدت درد گرفت تحمل کردم خودش آروم شد دوباره فرداش معده درد شدید گرفتم اونم بیخیالی طی کردم خوب شد اما شب بعدش یهویی شکم درد شدید(زیر ناف)انقد وحشتناک و غیرقابل تحمل بود با ویلچر بردنم بیمارستان شکمم و معاینه کرد گف ممکنه آپاندیست ملتهب شده باشه ساعت ۲و۳شب مسکن زدم اومدم خونه دوباره دو ساعت بعد سمت راست شکمم زیر ناف وحشتناک درد داشت طوری که دولا دولا راه میرفتم باز رفتم بیمارستان دکتر گفت برو سونو و آزمایش اورژانسی، رفتم سونو گف مشکوک ب آپاندیسی بقیه چیزا اوکیه، دوباره سونو رو تکرار کن چند ساعت دیگه،تو آزمایشمم کمی عفونت بود دکتر عمومی گف برو پیش جراح و اگه صلاح دونست بستری شی رفتم پیش جراح گفت برو سیتی اسکن دوباره رفتم سیتی اسکن گفت مشکل از کیست تخمدانه نه آپاندیس رفتم پیش دکتر زنان گفت کیست اصلا درد اینجوری نداره اکثر دکترا دارن تو آزمایش میگه مشکوک به آپاندیسی ،خلاصه انقد زیر دست دکترا معاینه و آمپول و سرم و... تموم بدنم تیکه تیکه شده تروخدا نظرتونو بگید چکار کنم هیشکی نمیفهمه مشکل چیه میترسم آپاندیس باشه و بترکه اونوقت صد برابر بیشتر اذیت شم😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بری یه چکاپ کلی ببینماسترس و مشکلی داری؟ گاهی دردهایی که علتش رو پیدا نمیکنن از اعصابه

دیگه از سیتی اسکن چی دقیق تره اخه

جراح میگه کیست تخمدانه

دکتر زنان میگه اگه کیست باشه درد این مدلی نداره

دکتر سونو هم نگفت کیست داری گفت آپاندیست لب مرزه واقعا موندم چکار کنم 😭😭