2789
عنوان

شب ارزوها

110 بازدید | 19 پست

فردا شبِ آرزوهاست بیاین براتون دعا کنم به عشق هاتون برسید

@بگویاسی

@نون_بربریییی

@لیلا_۷۰

@yaas1392

@_

از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر

مرسی از تاپیکت قشنگم❤️

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

چقد ارزشمند بود برام که منو یادت بود

عزیز دلی قربون محبتت

ولی واسه من ارزوی پول کن 😂😂

جاست مانی

من ۱۲ سال پیش رسیدم به عشقم 🤔😂

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی از تاپیکت قشنگم❤️

فداتت عشقم

از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر

چقد ارزشمند بود برام که منو یادت بودعزیز دلی قربون محبتتولی واسه من ارزوی پول کن 😂😂جاست مانی من ۱ ...

خوشبخت بشی الهی جیبت پررررپول

ادامشم نوشتم،نیومد نوشته بودم الهی به ارزوهاتون برسید

نمیدونم چرا کاملش نیومد🥲😬

فداتت عشقم

😘❤️

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

میشه واسه سارا هم دعا کنید

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

😘❤️

♥️💞

میشه واسه سارا هم دعا کنید

بله عزیزدلم چرا نشه

انشاالله معجزه بشه🤌🏻🤌🏻😍😍😍😍

بله عزیزدلم چرا نشهانشاالله معجزه بشه🤌🏻🤌🏻😍😍😍😍

فدات عزیزم

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

فدات عزیزم

زنده باشی گلم💞

@مامان_هلما76

انشاالله آرزوهات براورده شه

ممنون گلم❤️همچنین شما دوست گلم

خواهش میکنم عزیزکم♥️💞

مرسی مهربانو جان🌦♥️🩵🌹