2777
2789
عنوان

با زنداییم سر شهرمون دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 30 پست
🥲🥲🥲تازه وقتی داییم نیست شروع میکنه چرت و پرت گفتن داییم رو برده شهرشون خیلی دوره دیگه نمبزاره زنگ ...

چقدر وحشیه

بنظرم همه قومیت ها قابل احترام هستن چون نشونه اصالت داشتنشونه تو نی نی سایت زیاد دیدم شوهرشون از قومیت و شهر دیگه هست میان از اونجا بد میگن همه هم جمع میبندن

خب عزیزم اگه انقدر بد بود که با یکی مثل خودت ازدواج میکردی

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا هرکسی قومیتت رو مسخره کنه ،باید سخت جوابش بدی

من خیلی دیدم مثلاً تو همین نی نی سایت واقعاً بعضیا گنده گوزی میکنن،یه قومیتو میگیرن به باد مسخره

در صورتی که اینا دیدشون کوچیکه تو جامعه جهانی به همه ما میگن ایرانی تو هر نقطهای از ایران باشیم،

اهل کجاست شما اهل کجایی

شرمنده نمیتونم بگم

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

چقدر وحشیه بنظرم همه قومیت ها قابل احترام هستن چون نشونه اصالت داشتنشونه تو نی نی سایت زیاد دیدم شوه ...

دقیقا با یکی دیگه ازدواج میکرد

شوهر اولش از شهر خودشون بود دایی بدبخت من مجرد و مظلوم صداش در نمیاد

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

اگر اینکارو کرد میتونی بگی ترفندت رو شده دنبال ی راه جدید برا مقصر جلوه دادن بقیه باش

اره این خیلی خوبه

ممنونم

یکبار تا مسخره کرد صداشو ضبط کن

آخه به کی نشون بدم بشم عامل دعوای اینا

گناه داره داییم

کلا هرکسی قومیتت رو مسخره کنه ،باید سخت جوابش بدی من خیلی دیدم مثلاً تو همین نی نی سایت واقعاً بعض ...

دقیقا

منتهی باید دید که آیا اینا هم چیزی گقتن که اون حساس شده؟؟؟ من اصلیتم ترکه اما دو سه نسله تهرانیم، ننه بابامم تهران متولد شدن، شوهر من از روز اول شروع کرد به مسخره کردن من، من تا قبل از آشنایی با اون اصلا نمیدونستم چنین حساسیتی وجود داره، خودش از یک شهر فارس نشین و خیلی کوچیکه

هی مسخره میکرد تهرانو که برای من مهم نبود، مال بابام که نیست، منتهی دیگه شروع کرد به تخریب نمیدونم چرا؟ منم دیدم نه این آدم نمیشه شروع کردم به قول خودش دو تا بارش کردم که خاکستر شد نشست سر جاش

کلا هرکسی قومیتت رو مسخره کنه ،باید سخت جوابش بدی من خیلی دیدم مثلاً تو همین نی نی سایت واقعاً بعض ...

بخدا خسته شدیم از دستش

برا من خواستکار میاد از همشهری زنداییم دیگه اصلااا نگاه خوبی ندارم ولی مسخره نمیکنم

دقیقا با یکی دیگه ازدواج میکرد شوهر اولش از شهر خودشون بود دایی بدبخت من مجرد و مظلوم صداش در نمیاد

اسی حدس زدم از کجاعه

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

میگفتی تازه شهرت اینقدر تعریفیه و تو شدی این؟

اره والا پرو

اینارو مینویسیم برای دفعه بعد جواب داشته باشم

ممنونم

اسی حدس زدم از کجاعه

کجا؟