2777
2789
عنوان

دیشب یه دختر به گوشی شوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3428 بازدید | 139 پست

شوهرت یه کرمی داره که از الان میگه شاید یکی میخواد زندگی مارو بهم بزنه..اگه یکی به شما اینجوری زنگ میزد واکنش خودش چی بود؟؟

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اره حق داری اصلا از کجا میدونه اون دختر چی میگه ک بهت گفتته شاید بخاد زندگی خراب کنه؟ازش بخاه الان جلو چشت تکون نخور و بزنگه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس دخترشه احتمالن آب قطه

بهش بگو خودتی

متاسفانه ی مدت دوس دختر مرد متاهل بودم همشون زیرابی میرن

پارش کن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

عزیزم من نمیدونم ک همسرتون چطور ادمی هستن

اگر توی زندگی مشترکتون فداکاری دیدید ازش و تاحالاهم مورد اینجور پیش نیومده بنظرم بنا رو بر اعتماد بذارید و خب گاهی هم بعضی افراد مرض دارن و دوس دارن زندگی دیگران رو خراب کنن این ما هستیم ک باید عاقل باشیم

بازهم صلاح مملکت خویش خسروان داند...

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

اره حق داری اصلا از کجا میدونه اون دختر چی میگه ک بهت گفتته شاید بخاد زندگی خراب کنه؟ازش بخاه الان ...

اینم بگم همین الان رفت نون بگیره زیاد اهل گوشی نیست گوشیش هم مونده خونه

نمیدونم چرا حس میکنم دختره میخواد زندگیمو خراب کنه

در اعماق تاریکی در انتظار نور🌱✨