2777
2789
عنوان

شما با همچین شوهری چ رفتادی میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 29 پست
برو اون تایمی ک تموم میشه بیا خونه مثل خودش باش

منتظر ک نمیمونه میره خودش بچه تنها میشه

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مردها واقعا عقلشون تو تحلیل خیلی مسائل عادی کمه

برخلاف ادعاشون که زیاده

یعنی الان همسر تو اصلا متوجه نیست که باید زودتر بهت میگفته

باید بهش بگی

دعوا و قهر اینا نکن

توضیح بده بگو دفعه بعد زودتر بگه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
من واقعا یک زمانی تا ۶ الی ۷ سال هیچ جا نمیرفتم اصلا نمیشد حالا باشگاه ها هم صبح فعالن هم عصرعصرش بر ...

عزیزم من اون سالهایی ک نباید میرفتم رو گذروندم...بچم الان ۸ سالشه تا الانم خونه میموند اون سری منو باباش خونه بودیم ی کار خطر ناک کرد دیگ تصمیم گرفتم تنها نذارمش...

بعد اگ باشگاهم عصر باز بود یا موقعیت رفتن داشتم حتما اینکارو میکردم انقدر اعصابم خورد نمیشد

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

بچتون چند سالشه اگر خوابه و شوهرت میره تا تو برسی اگر نمیترسه بزار یکم تنها بمونه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ببین مردها واقعا عقلشون تو تحلیل خیلی مسائل عادی کمهبرخلاف ادعاشون که زیادهیعنی الان همسر تو اصلا مت ...

همینه همیشه بارها براش توضیح دادم قبلا میرفتم خودم رو بزور میرسوندم البته همسرم سر تایمی ک گفت میرفت ولی بچه تنها میموند تا من بیام...الان نمیخواستم اصلا بچه تنها باشه بخاطر همین گفتم نرم بهتره شاید یاد بگیره ک دیگ اینجوری نگه

هیچ واکنشیحساب کتاب ساعت میکردممیشد میرفتمنمیشد نمیرفتماز اینک شوهرم تو این اقتصاد هزینه باشگاه میده ...

همسرم هزینه باشگاه میده چون هیکل بسیار براش مهمه ۱ خورده چاق بشم شروع میکنه هیکلت داره فلان میشه...بعد اون ماه ک تموم شد گفتم دیگ نمیرم الکی دارم مول میدن گفت نه برو این ماه دیگ کا مل میتونی بری

همینه همیشه بارها براش توضیح دادم قبلا میرفتم خودم رو بزور میرسوندم البته همسرم سر تایمی ک گفت میرفت ...

یاد نمیگیره باور کن

باید با ملایمت توضیح بدی

با حرکاتمون نمیفهمن

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
بچتون چند سالشه اگر خوابه و شوهرت میره تا تو برسی اگر نمیترسه بزار یکم تنها بمونه

۸ سالشه میموند قبلا چند روز پیش ی کار خطرناکی کرده تصمیم گرقتم فعلا اصلا تنهاش نذارم