2777
2789
رو هم رفته نمیشه به دختر پسر های این دوره زمونه اعتماد کردحالا مردها بیشترفکر میکنید دلیلش چیه؟

تنوع طلبی و اینکه دارن با ترند روز و طبق عقاید و یسری باورهای اشتباهیی که بر جامعه حاکم و رایجه جلو میرن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا مثلا طرز لباس پوشیدن و عمل های جراحی

که مربوط به ظاهر میشن

باعث میشه که اون شخص از همسر انتظاراتی داشته باشه و اگر همسرش اون هارو انجام نده ازش جدا بشه یا خیانت کنه

البته این موضوع برای بعضیا صدق میکنه

در واقع اصل موضوع اینه که از جنس همدیگه خبر ندارناقا نیاز ها و جنس زن رو نمیشناسهزن نیاز ها و جنس مر ...

اره راست میگین دقیقا

هر کسی به خودش حق میده اینجاست که اگه برن مشاور شاید درست بشه ولی بعضیا اونقدر مغرور که حاضر نیستن اینکارو بکنن

من تو سایت ندیدم کسی بیاد بنویسه ایشالا خبر خانوممو بیارن برام

شاید چون خانم ها مشکل اون رابطه نیستن مشکل از مرداست

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

از اتفاقات نادر

زن بددهن و دعوایی و غرغرو ، منم زیاد دیدم ولی مرد هم مقابله به مثل کرده . اینطور نیست که همیشه مردها مقصر باشن .همینجا که یکطرفه تاپیک زده میشه ناراحتن از طرف مقابل اکثریت خودشونم مقصرن