میتسوهآ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1783 عنوان خر و پف توی خوابگاه🥸 211 بازدید | 19 پست خانوماامن تختم توی سالنه. همینطوریش پدرم داره در میاد از سر و صدای بقیهی بچهها و الانم تخت بالاییم داره خر و پف میکنه اونم با چه صدای بلندی!😑نمیدونم دقیقا چه گناهی به درگاه خدا کردم که این بلا رو سرم آورده :/ روان نمونده برام دیگه. بگین چه کنم کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan امروز | 06:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حریررربوسه عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 6557 صداشو ضبط کن بعد برو امور خوابگاه ها بگو نمیتونم بخوابم جامو عوض کنیو
دخترآفتاب۳۱۳ عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 2274 فقط میتونم بگم خدا صبرت بده یه بالشت بذار روی سرت بخواب اگه اذیت نمیشی
میتسوهآ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1783 صداشو ضبط کن بعد برو امور خوابگاه ها بگو نمیتونم بخوابم جامو عوض کنیو جامو عوض کنن خودم در به در میشمهمین الانش بهم اتاق ندادن، توی سالنم😭 کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan
پیچک_متعدد عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6117 وای چه صحنه بامزه ای😂من خودم خیلی خسته باشم خرو پف میکنم و ذره ای متوجه نمیشم🥲نمیتونی گوشگیر بذاری؟ فکرکنم داروخونه ها دارن
میتسوهآ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1783 فقط میتونم بگم خدا صبرت بده یه بالشت بذار روی سرت بخواب اگه اذیت نمیشی گذاشتم باز صدا میاد🥲دارم روانی میشم کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan
میتسوهآ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1783 درکت میکنم وای ی لگد بزن ب تخت😑😂 خوابش سنگینتر از این حرفاست عزیزم😑🥸 کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 21137 گذاشتم باز صدا میاد🥲دارم روانی میشم یه تکون بهش بده زود برو سرجات لایک نکنید .توروخدا
میتسوهآ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1783 وای چه صحنه بامزه ای😂من خودم خیلی خسته باشم خرو پف میکنم و ذره ای متوجه نمیشم🥲نمیتونی گوشگیر بذاری ... به خدا اصلا بامزه نیست🥲آخه یه شب و دو شب نیست، هرشب هر لحظه همینطوریهمنم واقعا اذیتمخب حداقل یه دکتر بره منو درک کنه!! کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan
savaree عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 219 میگن ینفر تو یه جمعی نشسته بود مجلس طولانی شد به بغل دستیش گفت باسنم خواب رفت بغل دستیش گفت اتفاقا منم چند بار صدای خر و پفشو شنیدم
میتسوهآ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1783 یه تکون بهش بده زود برو سرجات قبلا امتحان کردمببین، با تکون که بیدار نمیشه! برخلاف من که نفس بکشی بیدا میشم ایشون رو باید کلی تکون بدی و صدا بزنی😑بچهی خوبیه ولی ابن صداش داره میره روی مخمممممم کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 21137 قبلا امتحان کردمببین، با تکون که بیدار نمیشه! برخلاف من که نفس بکشی بیدا میشم ایشون رو باید کلی تکون ... احتمالا چاقه یا چربی جات زیاد میخوره لایک نکنید .توروخدا
میتسوهآ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1783 آقای @kasra85 دقیقا ساعت ۶:۴۰ دقیقهی صبح چه حرف خصوصی و واجبی داری که نیاز به درخواست دوستی دادن داره برادر من؟سنت اندازهی پسر منه. سر صبحی روز تعطیل برو بخواب عزیزکم😔😂 کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan