2777
2789
عنوان

خر و پف توی خوابگاه🥸

211 بازدید | 19 پست

خانوماا

من تختم توی سالنه. همینطوریش پدرم داره در میاد از سر و صدای بقیهی بچهها و الانم تخت بالاییم داره خر و پف میکنه اونم با چه صدای بلندی!😑

نمیدونم دقیقا چه گناهی به درگاه خدا کردم که این بلا رو سرم آورده :/ روان نمونده برام دیگه. بگین چه کنم

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صداشو ضبط کن بعد برو امور خوابگاه ها بگو نمیتونم بخوابم جامو عوض کنیو

جامو عوض کنن خودم در به در میشم

همین الانش بهم اتاق ندادن، توی سالنم😭

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

فقط میتونم بگم خدا صبرت بده یه بالشت بذار روی سرت بخواب اگه اذیت نمیشی

گذاشتم باز صدا میاد🥲

دارم روانی میشم

وای چه صحنه بامزه ای😂من خودم خیلی خسته باشم خرو پف میکنم و ذره ای متوجه نمیشم🥲نمیتونی گوشگیر بذاری ...

به خدا اصلا بامزه نیست🥲

آخه یه شب و دو شب نیست، هرشب هر لحظه همینطوریه

منم واقعا اذیتم

خب حداقل یه دکتر بره منو درک کنه!!

یه تکون بهش بده زود برو سرجات

قبلا امتحان کردم

ببین، با تکون که بیدار نمیشه! برخلاف من که نفس بکشی بیدا میشم ایشون رو باید کلی تکون بدی و صدا بزنی😑

بچهی خوبیه ولی ابن صداش داره میره روی مخمممممم

آقای @kasra85 دقیقا ساعت ۶:۴۰ دقیقهی صبح چه حرف خصوصی و واجبی داری که نیاز به درخواست دوستی دادن داره برادر من؟

سنت اندازهی پسر منه. سر صبحی روز تعطیل برو بخواب عزیزکم😔😂