2777
2789
عنوان

میخوام ب خودم برسم ..چیکار کنم🙁

1792 بازدید | 64 پست

از وقتی باردار شدم بخاطر شرایط جسمی بدی ک داشتم اصلا ب خودم نرسیدم الان ک ۵ ماه گذشته میبینم روحمم داغون شده ..

چیکار کنم؟ چجوری ب خودم برسم ..موها رو هم ک نمیشه رنگ کرد 😔

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

اعتماد ب نفسم صفر شده .‌.موهام میریزه..هیکلم بد شده .‌بعضی وقتا میگم اخه چرا من حامله شدم😔

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد ب نفسم صفر شده .‌.موهام میریزه..هیکلم بد شده .‌بعضی وقتا میگم اخه چرا من حامله شدم😔

خب آرایش کن 

لباس حاملگی های قشنگ بخر بپوش خیلی دوران خوبیه سعی کن لذت ببری

شهدا شرمنده ایم 😢

حالا خوبی بعد از شیر دهی سینه هاتو که ببینی   من که وقتی سینه هامو میبینم یا شکمم رو میبینم یا ترکامو آرزوی مرگ میکنم .سینه هام رسیده به نافم

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

موهاتو مدلی کوتاه کن آرایش کن البته مواد آرایشی بدون سرب باشه همیشه ابروهاتو اصلاح کن و مدلی بزن ماسک میوه بذار لباسای شادو مدلای قشنگ بپوش حتی لباسای بارداری بزن برقص آروم 

خب آرایش کن  لباس حاملگی های قشنگ بخر بپوش خیلی دوران خوبیه سعی کن لذت ببری

واسه من اصلا خوب نبوده .‌هر روز پشیمون تر از دیروز میشم😔