2777
2789
آره تابستونم آفریننننهمیجوری بهم میگی حستو در مورد ازدواجم نحوه آشنایی و شخصیتش و زمان ازدواجم تشکرر ...

حس میکنم ازدواج شما برعکس سنتیه

شخصیتشم ن زیاد ارومه ن زیاد شیطنت داره یه چی مابین اینا ینی ب قول ن زیاد پرتستسترونه نه سبک و جلف

زمان ازدواجتم حس میکنم ب این زودیا نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما ❤️موهاتون حالت دار متولد تابستون یا پاییز هستیدلباستون نارنجی چشمتون قهوه ای

وای شما هم حست قویه دقیقاااا پیراهنم نارنجیه چشمم رنگش درسته تابستونم درسته 😶

میشه حستو در مورد ازدواجم بگی عزیزم مثلا زمانش و نحوه آشنایی و چجور شخصیه و موقعیتش مرسی❤️✨️

اونی که تو ذهنمه شغلش چیه دوستم داره باهاش وارد رابطه احساسی میشم کی

این که شغلش چیه رو نمیتونم دقیق یا کارمند یا دکتر👀

حسم منفی از این که وارد رابطه بشید

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
ولی من ب برگشتش امید داشتم

ببین قشنگم اینا همش حسه تو امیدت به بالایی باشه بیخیال 🫠

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
وای شما هم حست قویه دقیقاااا پیراهنم نارنجیه چشمم رنگش درسته تابستونم درسته 😶 میشه حستو در مورد ازد ...

حس میکنم تو محل کارتون با یکی آشنا میشید شاید البته فعلا کاری نداشته باشید ولی اینطوری با یکی آشنا میشنید سنتی ازدواج نمیکنید

دکست داشتن که بله احساس میکنم حسی داره بهتون ولی جلو نمیاد یعنی شاید غیر مستقیم بهتون برسونه که دوستون داره ولی هدفش ازدواج نیس