2777
2789
عنوان

طلام گم شد تو عروسی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20861 بازدید | 302 پست
هیچکدومشو استفاده نکرده بودم،هنوزم هر جا حرف طلا باشه قلبم میریزه

منم،حستو درک میکنم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
عزیزم من سرویس عروسیم،یه نیم ست،حلقه خودمو وشوهرم انگشتر نشونم،ست گردنبندوان یکاد پسرم،وان یکادی ک م ...

انگار خودم کامنت گذاشتم،علاوه بر اینا دلار و ...طلاهایی که دوران مجردیم کار کرده بودم و زحمت کشیده بودم هم بود ،قلبم میگیره یادش میوفتم،خدا لعنت کنه این دزدا رو ،وقت اذان دعا میکنم هم برای شما هم برای ما فرجی بشه پیدا بشن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم از این ها نتیجه دیدم

خوندن سوره نصر

خواندن فاتحه برای حضرت سبز قبا برادر امام رضا علیه السلام

خودمم برات میخونم ان شاالله پیدا میشه

کاربری دست دونفره 🤭از تناقض تاپیک ها تعجب نکنید 
بابا الان میگن خودش الکی میگه گمکرده بفروشه چهیزیه بخره از این خونواده شوهر هر چی بگی درمیاد

زن عموی من سال ۸۱ واقعا اینکارو کرده بود سرویس طلایی که سر عقد بهش دادن گفت دزد از خونمون برده بعدها گندش دراومد فروخته بوده به خواهرش ....

کاربری دسته منو خواهرمه
شب شهادت کدوم تالار باز بوده برای عروسی ؟انشاءالله پیدا بشه 🤲 🌹

خب وقتی احترام نمی زارن ..... حرمت نگه نمیدارن دیگه از این بلاها هم پیش میاد حالا خداکنه همیشه فقط مالی باشه

کاربری دسته منو خواهرمه
عزیزم من سرویس عروسیم،یه نیم ست،حلقه خودمو وشوهرم انگشتر نشونم،ست گردنبندوان یکاد پسرم،وان یکادی ک م ...

خیر نبینن این دزدای بیشرف ، چرا تازگی بردن طلا رو تو خونه نذارید دیگه امنیت نداره ، بهش فکر نکن منم طلا زیاد گم کردم ، هم ۵۰ تا سکه فروختم سال ۹۹ ریختم تو بورس پولم صفر شد العان ۷ میلیارد پولشه علاوه یک میلیارد گرمی سه تومن فروختم که العان ۹ میلیارد پولشه تمام عمرم کار کردیم پس انداز کردیم اخرش صفر شد من بیستر عذاب وجدان دارم انقدر بهش فکر کردم ،پیش خودم می گم ولش کن ، فکرکن دزد ازت برده ، تازه ارامش بیشتری داری تا اینکه سر تصمیم غلط خودخوری کتی ، اینم شانس ماست ، من سالها پیش طلام دزدیدن فهمیدم کار کیه به کسی شک نداشتی تو فامیل

گشاد بوده به دستت؟اگهذنبوده بعید میدونم از دستت افتاده باشه

مطمئنی توی عروسی پوشیده بودیش؟شاید خونه رفتی حموم یا دستشویی درش آوردی کنار روشویی جایی گذاشتی

توی سرویس تالار درش نیاوردی بزاری جایی دستاتو بشوری

روی میز تالار نگذاشتی؟همراهات یه موقع برنداشتن؟توی دوربین چک کن ولی تهمت نزنیا

ته کیفت رو گشنی؟شاید موقع دست شستن انداختی اون تو

اگه اینطور بود حقیقت رو سریع بگو که بعد بهت انگ نزنم

بگو هواسم نبوده موقع دست شستن انداختنش داخل کیف

اگه پیداش کردی چندروزم با شوهرت سرسنگینی باش تا بفهمه حق داره ناراحت بشه ولی حق ندارم جلوی دیگران بهت بی احترامی کنه

اسی جان اصلا ناراحت نباشم کم کم قبول کن که پیش میاد

هر چی میخوان بگن خودتو حرص نده، منم طلا گم کردم هنوزم میسوزم ولی چه میشه کرد؟ تو غصه بخوری طلا میاد؟

اگه از همون اول درست برات انگشتر اندازه گرفته بودن یا کوچک کرده بودن این پیش نمیومد.

شایدم یه حکمتی توشه شوهرتو بشناسی

بره گم شه. عمدی که نبوده. حالا اگه اون گم کرده بود الان نشسته بودی روحیه میدادی بهش فدا سرت انشالله ...

حق گقتی منم همینو میخواستم بگم. اگه سوهرت فردا بدهی بالا بیاره همه باید دلداری بده چون نره ولی تو سرزنش بشی چون زنی

اسی دنده تو پهن کن و خودتو حرص نده، البته به ظاهر نشون نده ولی تو دلت حرص نخور