2777
2789
عنوان

عکس دست توی

183 بازدید | 13 پست

عکس دست استخوانی توی آبنه چی میتونه باشه خواهر پ اینه رو پاک نرده بعد چند دقیقه لین صحنه رو دیده

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یعنی رد لک یه دست استخونی مونده رو آینه؟شاید خودش زده یا بجه یا کسی یا از قبل بوده زاویه نور طدری بو ...

نه اصلااا هیشکی خو نه نبوده میکه برق میزد آیتمنه رفته کاراشو گرده برگشته دیده دست غیر نرمالی بوده

نترسید حتما یجیز بوده که الان نمیدونید اصلا فکد بد نکنید.

چی بگم حتی بهدشوهرشمتشون داده اونم از رد دسته تزسبده چون میگم حالت ترسناکی داشته

چی بگم حتی بهدشوهرشمتشون داده اونم از رد دسته تزسبده چون میگم حالت ترسناکی داشته

ببین عزیزم اون جیزی که شما میگی اصلا به این صورت نمیتونه به عالم ماده راه پیدا کنه.

اصلا اصلا.

من که مذهبی هستم اینو بهت میگم. پس اصلا نترسید. حتما یچیزی بوده. لباسی چیزی خورده متوجه نشدید.

نترس عزیزم اونبکه از نزدیک دیده چی بگه

امیدوارم اشتباه شده باشه مثلا دست خودش خودده باشه فقط حالت ظریف و استخونی باشه

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

ببین عزیزم اون جیزی که شما میگی اصلا به این صورت نمیتونه به عالم ماده راه پیدا کنه.اصلا اصلا.من که م ...

کاش اینطوری باشه چون مبگم کاملا مطمن بود که تمیز کرده برق انداخته بعد چند دقیقه که کسی نیوده صحنه رو دیده

اگر خیلی ترسیدید ایه الکرسی بخوتید عزیزم همه اتون

ممنون عزیزم بابت راهتمایی .اخه بنده خدا میکه وقتی چندباری چشاش نینه باز بوده احساس کرده کسی تو خونه هست .

ممنون عزیزم بابت راهتمایی .اخه بنده خدا میکه وقتی چندباری چشاش نینه باز بوده احساس کرده کسی تو خونه ...

متوجه شدم عزیزم حتما بگین ایت الکرسی بخونن و وضو داشته باشن ولی نترسن هیچ اتفاقی براشون نمیفته فقط ذهن ایشون رو میتونن آشفته کنن تا اذیت شا.

2827
2791
2779
2792