تولددیگر97 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 11072 عنوان عکس دست توی 183 بازدید | 13 پست عکس دست استخوانی توی آبنه چی میتونه باشه خواهر پ اینه رو پاک نرده بعد چند دقیقه لین صحنه رو دیده من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم... 1404/10/03 | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تولددیگر97 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 11072 رد دستش مونده من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
یا_فاطمه_الزهرا_س عضویت: 1404/02/31 تعداد پست: 3989 یعنی رد لک یه دست استخونی مونده رو آینه؟شاید خودش زده یا بجه یا کسی یا از قبل بوده زاویه نور طدری بوده که دسده نمیشده تازه الان دیده.
تولددیگر97 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 11072 یعنی رد لک یه دست استخونی مونده رو آینه؟شاید خودش زده یا بجه یا کسی یا از قبل بوده زاویه نور طدری بو ... نه اصلااا هیشکی خو نه نبوده میکه برق میزد آیتمنه رفته کاراشو گرده برگشته دیده دست غیر نرمالی بوده من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
یا_فاطمه_الزهرا_س عضویت: 1404/02/31 تعداد پست: 3989 نه اصلااا هیشکی خو نه نبوده میکه برق میزد آیتمنه رفته کاراشو گرده برگشته دیده دست غیر نرمالی بوده نترسید حتما یجیز بوده که الان نمیدونید اصلا فکد بد نکنید.
تولددیگر97 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 11072 نترسید حتما یجیز بوده که الان نمیدونید اصلا فکد بد نکنید. چی بگم حتی بهدشوهرشمتشون داده اونم از رد دسته تزسبده چون میگم حالت ترسناکی داشته من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
النحیط عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 1793 نصف شبی این چی بود من خوندم ترسیدم *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"
یا_فاطمه_الزهرا_س عضویت: 1404/02/31 تعداد پست: 3989 چی بگم حتی بهدشوهرشمتشون داده اونم از رد دسته تزسبده چون میگم حالت ترسناکی داشته ببین عزیزم اون جیزی که شما میگی اصلا به این صورت نمیتونه به عالم ماده راه پیدا کنه.اصلا اصلا.من که مذهبی هستم اینو بهت میگم. پس اصلا نترسید. حتما یچیزی بوده. لباسی چیزی خورده متوجه نشدید.
تولددیگر97 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 11072 نصف شبی این چی بود من خوندم ترسیدم نترس عزیزم اونبکه از نزدیک دیده چی بگه من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
النحیط عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 1793 نترس عزیزم اونبکه از نزدیک دیده چی بگه امیدوارم اشتباه شده باشه مثلا دست خودش خودده باشه فقط حالت ظریف و استخونی باشه *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"
تولددیگر97 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 11072 ببین عزیزم اون جیزی که شما میگی اصلا به این صورت نمیتونه به عالم ماده راه پیدا کنه.اصلا اصلا.من که م ... کاش اینطوری باشه چون مبگم کاملا مطمن بود که تمیز کرده برق انداخته بعد چند دقیقه که کسی نیوده صحنه رو دیده من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
یا_فاطمه_الزهرا_س عضویت: 1404/02/31 تعداد پست: 3989 کاش اینطوری باشه چون مبگم کاملا مطمن بود که تمیز کرده برق انداخته بعد چند دقیقه که کسی نیوده صحنه رو ... اگر خیلی ترسیدید ایه الکرسی بخوتید عزیزم همه اتون
تولددیگر97 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 11072 اگر خیلی ترسیدید ایه الکرسی بخوتید عزیزم همه اتون ممنون عزیزم بابت راهتمایی .اخه بنده خدا میکه وقتی چندباری چشاش نینه باز بوده احساس کرده کسی تو خونه هست . من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
یا_فاطمه_الزهرا_س عضویت: 1404/02/31 تعداد پست: 3989 ممنون عزیزم بابت راهتمایی .اخه بنده خدا میکه وقتی چندباری چشاش نینه باز بوده احساس کرده کسی تو خونه ... متوجه شدم عزیزم حتما بگین ایت الکرسی بخونن و وضو داشته باشن ولی نترسن هیچ اتفاقی براشون نمیفته فقط ذهن ایشون رو میتونن آشفته کنن تا اذیت شا.