2777
2789
عنوان

وای اتو دوستم اتیش گرفت 😂😂😱😱😱

117 بازدید | 14 پست

یه بار دیگه یکی دیگه از هم اتاقی هام اتوی این دوستمو داشت استفاده میکرد که همین اتفاق افتاد

رفت درستش کرد

من الان خواستم مقنعمو اتو کنم ترکید بار قبلی خود صاحب اتو نبود

الان بود میگه مشکل داره میبرمش خونه کلا

اما میگم برم درستش کنم

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟. سیز میشویم دوباره از جنس رویا🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسیله ای که چند بار بره تعمیر بهتره باهاش خداحافظی کرد😂

اره خب کلا خرابه میگم چون دست من بوده برم درستش کنم

خودش خراب بوده

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟. سیز میشویم دوباره از جنس رویا🌱

یکی برای خودتون بخرین طفلک گناه داره یه اتو آورده کل اتاق استفاده میکنین ازش 😂🤦🏻♀️

اتفاقا یدونه دیگه هم داریم الان با اون یکی داریم اتو میکنیم😂

اینو چیکار کنم

اره خب کلا خرابه میگم چون دست من بوده برم درستش کنم خودش خراب بوده

اگر احیانا عذاب وجدان داری خب هزینه تعمیرشو بهش بده ولی با این توصیفات اون دیگه ارزش تعمیر نداره ولش کنید اگر طولانی مدت باهم هستید نهایت یه اتو دونگی بخرید باهم استفاده کنید

اگر احیانا عذاب وجدان داری خب هزینه تعمیرشو بهش بده ولی با این توصیفات اون دیگه ارزش تعمیر نداره ولش ...

به نظرت درستش نکنم

اما من هیتر میخوام بیارم چی

بزارم اونم استفاده کنه

به نظرت درستش نکنم اما من هیتر میخوام بیارم چی بزارم اونم استفاده کنه

خوابگاهی هستی درسته؟

منم دوران خوابگاه همه چی با خودم برده بودم که نخوام با کسی به چالش بخورم این موارد توافقیه بعضیا اشتراکی استفاده میکنند بعضیا شخصی ببین خودت چطور راحت تری

خوابگاهی هستی درسته؟منم دوران خوابگاه همه چی با خودم برده بودم که نخوام با کسی به چالش بخورم این موا ...

نه درستش میکنم فایده نداره