2821
2789
عنوان

شما هم مثل

102 بازدید | 16 پست

یه آدم پر از احساسات هستید ولی ترجیح میدید بروز ندید یا من فقط اینطوریم؟!

خسته از شدم از بس همه چی رو ریختم تو دلم و نزاشتم کسی بفهمه همه فکر میکنن یه آدم بی احساس و سنگ دلم اما اینطوری نیست حتی بیشتر از کسی که احساساتش رو بیان میکنه احساساتیم

خیلی ضربه خوردم خیلی حرف ها شنیدم

چه شب های که تا صبح از درون داشتم میمردم قلبم تیکه تیکه شد اما نزاشتم کسی بفهمه🥺💔

نه

من بر عکس توام

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بروز ندادن احساسات کار درستی نیست

حجمش زیاد بشه آزار دهنده میشه

خوشحالی هاتو حتما بروز بده

و غم هاتو هم با خدا بگو و سبک شو

ادم مطمعنی پیدا کن برای بروز احساساتت

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
وای منم ... وای منم .... یعنی بعضی وقتا دعا میکردم کلن احساس نداشته باشم از بس عذاب میکشیدم😿

دقیقا

بیشتر از این گریه ام میگیره که چون بقیه فک میکنم بی احساسم بیشتر بهم ضربه میزنن خدا شاهده چقدر دلمو شکوندند اما دلم نیومد بهشون یه تو بگم..

بروز ندادن احساسات کار درستی نیستحجمش زیاد بشه آزار دهنده میشهخوشحالی هاتو حتما بروز بده و غم هاتو ه ...

متاسفانه ندارم تنهایی تنهام

هیچ رفیق درست و حسابی تو زندگیم نداشتم هرچی داشتم فقط برای این بوده که مشکلشون رو حل میکردم همیشه توی مدرسه تنهام

متاسفانه ندارم تنهایی تنهامهیچ رفیق درست و حسابی تو زندگیم نداشتم هرچی داشتم فقط برای این بوده که مش ...

همه همینن باور کن رفیقا ققط برای تفریحن

یه کاری که میتونی بکنی اینه بنویسی

ازهرچی عصبیت کرده مخصوصا رو کاغذ بنویسی از هرچی کلافه ای هرچی به ذهنت میاد بنویسی

گریه کنی و بنویسی بعدم آتیش بزنی تیکه تیکش کنی

چقدر خوب حرف میزنید

قربونت

آخه تجربشو دارم من اینجوری بهتر شدم و سعی کردم تغییرش بدم خیلی سخت بود ولی خب بهترشدم الان

امیدوارم شمام موفق باشی

و اگه بهتر نشدی به یک روانشناس خوب مراجعه کنی

چون روانشناس الکی تا دلت بخواد هست

2823
2791
2779
2792