2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 68 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتی سگ نر هم حالیشه که نباید با بچه ها جفتگیری کنه

نر آدمیزاد بیشرف اندازه اونم نمیفهمه

چی میگی دختر؟؟ همین که اصلا داری به چشم خواستگار بهش نگاه میکنی یعنی از نظر ذهنی آماده ازدواج نیستی و بچه ای

اونم که مشخصه پدوفیله، اگه میشد سراغ ده ساله ها هم میرفت

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بنظرم برای همه نمیشه یه نسخه پیچید و بهتر از هر چیز اینه که برن مشاوره

ولی خوب عملا دو دهه متفاوت هستند و طرز فکر ها متفاوته و بستگی به دو طرف داره که میتونن با این همه اختلاف عقیده کنار بیان یا نه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 

پس چرا تا الان ازدواج نکرده؟

دوم ابنکه مرد ۴۰ ساله که تا الان خودش تنها بوده معلومه که باید وضع مالی خ خوب داشته باشه

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
نه کاملآ جدیم

رو چه حسابی انقدر مطمئن میگید اخلاقی و خونوادگی عالی و فلان؟ایشون نه اخلاق داره نه خونواده ای که شعور و فهم اینو داشته باشن پسرشون جای پدرشه ...اگه اخلاق داشت که دست نمیذاشت رو دختری که ۲۰ سال ازش کوچیکتره

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌