2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط مون مشابه س:)ببین به نظر من اون برای آقا پسر خیلیی زوده هنوز و مسائل مالی هم حاءز اهمیته ساده ...

دقیقااا بابام میگف شایدددد ببین شاید بره ایران خودرو کار کنه درآمدش خوبه اونجا 🫥

من که نمی تونم آینده رو اونم زندگی مشترک رو با اما و اگر شاید شروع کنم حتی نخواستم ببینم طرف رو سریع رد کردم

از این می ترسن خواستگار نداشته باشم و ما دوقلو ایم و اونا هم دوقلو بودن اینم خیلی می خواستن🤦🏼♀️

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

اره واقعا یه جوری گفت عرق شرم ریختم

😂😂

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.

دقیقااا بابام میگف شایدددد ببین شاید بره ایران خودرو کار کنه درآمدش خوبه اونجا 🫥من که نمی تونم آیند ...

اوخییی چه بامزه

نه خودتو بدبخت نکن که همش بخوای حساب کتاب کنی و حرص بخوری و بعداً فراهم کردن رفاه بچت هم در نظر بگیرر

اوخییی چه بامزه نه خودتو بدبخت نکن که همش بخوای حساب کتاب کنی و حرص بخوری و بعداً فراهم کردن رفاه ب ...

اصلا بامزه نیس من دوست ندارم خواستگار دوقلو برام بیاد

کلی داستان پیش می یاد

دقیقاااا همین دوست دارم یکی بیاد خواستگاریم ازم خیلی سر تر باشه و درآمدش بهتر دقیقا مثل وضعیت تو ولی این اختلاف سنیه مشکله

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

قشنگ ترین کامنت اینجا،متعلق به ایشونه😂❤️

نوکرم🤣🫶🏻

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز