2777
2789
عنوان

خواب خیلی بدی دیدم

96 بازدید | 15 پست

چیکارکنم

چن روزه بشدت با بابام و مامانم بحث کردم اخه طلاهامو فروختن دادن جا بدهی داداشمو زنش

بعد دعوا ک خابیدم دیدم دایی خدابیامرزم اومده داداش بزرگمو عمومو با بابامو سوارتاکسی میکنه میبره

قلبم داره میاد تو دهنم چ خاکی بریزم تو سرم دارم میمیرم اخه این چ خوابیه خدا

وای دارم داغون میشم خدایاخودت رحم کن

من همیشه بیادت میمونم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این داداشا جز دردسر هیچی ندارن ،مخصوصا بزرگه،منم تمام طلاهامو قایمکی از شوهرم فروختم دادم بدهی آقا

چ جراتی داشتی

اره جز دردسر هیچی نیستن از من گرفتن ک عروس خانم خم ب ابروش نیاد

حالا اون نزدیک دو میلیارد من همونم ک داشتمو دیگه ندارم کلیم درد دارم مشکل ک میتونستم حل کنم و نکردم

نمیدادی به زور که نمیتونستن ازت بگیرن

خودم دادم اتفاقا خاستم مشکلشون حل کنم و ازشون خاستم احترام بزارن وامی چیزی بگیرن الان مشکل منو حل کنن ولی ب ی ورشونم نیس برا همین بحث کردم

من چوب مهربونیمو خوردم اون لحظه خاستم کمکشون کنم و الان باید بمن احترام بزارن و پسش بدن ن بزنن ب بیخیالی ک بزار چن سال دیگه من الان ک سمعک میخام احتیاج دارم

خودم دادم اتفاقا خاستم مشکلشون حل کنم و ازشون خاستم احترام بزارن وامی چیزی بگیرن الان مشکل منو حل کن ...

آره درست میگی حق با توئه ،تو در حقشون خوبی کردی ،هر چند دیگه بعید بدونم پس دادنی در کار باشه مخصوصا طلاهای خودم،دیگه دادیم رفت،عمرا برگرده،هر چی میخوریم از مهربونی و سادگیمونه

آره درست میگی حق با توئه ،تو در حقشون خوبی کردی ،هر چند دیگه بعید بدونم پس دادنی در کار باشه مخصوصا ...

من اگه ندن خودکشی میکنم بهشونم گفتم دوتا مشکل دارم پول لازمم ندن خودمو خلاص میکنم راحت شم