2777
2789
عنوان

من چرا وزن اضافه نمیکنم؟

3001 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان.من بیست و یک سالمه.۲۳ هفته و یک روزمه

من تا الان تقریبا هیچ وزنی تو بارداریم اضافه نکردم

قدم ۱۷۰

وزن قبل بارداریم ۷۲

وزن الانم ۷۲/۶۰۰

چرا م تا الان هیچ وزنی اضافه نکردم؟

مشکل از کجاست؟

نگرانم که نکنه بچم خوب وزن نگیره

کسی بوده مشکل منو داشته باشه؟

راستی من اول بارداریم بخاطر ویار شدیدم و حالت تهوع هام وزنم کم شد و به ۶۸.۶۹ کیلو رسید.

ممنون میشم کمکم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اضافه کردی خوب عزیزم ۴ کیلو اینطور که میگی کاهش وزن داشتی مطمئن باش رشد نینیت خوبه اضافه وزن زیاد تو باردای نشانه ی رشد بچه نیست نشونه ی کم تحرکی وچاقی مادر هست .تا ما آخر احتمالا دو کیلو دیکه هم اضافه کنی

من تا آخر ماه چهارم بارداری،بخاطر ویار،پنج کیلو کاهش وزن داشتم،از ماه پنجم به بعد شروع به وزن گیری کردم که البته بعد دکترم گفت باید میگفتی تا قرص ضد تهوع برات مینوشتم،خداروشکر وزن گیری بچم خوب بود،مشکلی پیش نیومد.

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
دکترت گفته طبیعیه؟ وضعیت بچه خوبه؟اگه آره که مشکلی نیست.

دکترم که وزنمو گرفت با اون ترازوعقربه ایا گفت ۷۴کیلویی.خوبی.ولی منکه خودمو خونه بدون لباس و اینا وزن کردم زد ۷۲/۶۰۰

تا غربالگری دومم هم مشکلی نبوده.نمیدونم

حتما ادم نباید باردار ک میشه ۲۰ کیلو وزن اضافه کنه شما نهایتا قرارع ی بچه ۳ کیلوعه دنیا بیاریهمین ...

هشت تا سیزده کیلو میگن افزایش وزن نرماله

که چهار پنج کیلوشم موقع زایمان برطرف میشه بخاطر وزن بچه و آب درون کیسه و جفت

هشت تا سیزده کیلو میگن افزایش وزن نرماله که چهار پنج کیلوشم موقع زایمان برطرف میشه بخاطر وزن بچه و ...

خب دیگه الان شما ۴ کیلو اضافه وزن داطتین

هنوز تا ماه اخر مونده

بعد وزن گیری جنینم بیشتر ماهه اخره