بدبحت مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 1287 عنوان خوشبحال همه اونایی که 78 بازدید | 5 پست امتحان ندارن بدون عذاب وجدان دارن زندگیشونو میکنن..قدرشو بدونینمن کی راحت میشمممم "برای من خواندن این که شن های ساحل نرم اند، بس نیست...میخواهم پاهای برهنه ام آن را حس کنند! به چشم من هر شناختی که مبتنی بر احساس نباشد بیهوده است.." امروز | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanam1376 عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 7616 نمیخوام نا امیدت کنم ولی میکنم .....یه روز از درس و مشق خودت راحت میشی ولی چش بهم بزنی نوبت بچته صبح زودم پاشی 🤣🤣
بدبحت مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 1287 منم فردا باید درس بخونم خسته شدم به خدا 😭 سختهههه "برای من خواندن این که شن های ساحل نرم اند، بس نیست...میخواهم پاهای برهنه ام آن را حس کنند! به چشم من هر شناختی که مبتنی بر احساس نباشد بیهوده است.."
بدبحت مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 1287 نمیخوام نا امیدت کنم ولی میکنم .....یه روز از درس و مشق خودت راحت میشی ولی چش بهم بزنی نوبت بچته صبح ... وای نههههه بچه نمیخوام "برای من خواندن این که شن های ساحل نرم اند، بس نیست...میخواهم پاهای برهنه ام آن را حس کنند! به چشم من هر شناختی که مبتنی بر احساس نباشد بیهوده است.."
sanam1376 عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 7616 وای نههههه بچه نمیخوام من الان تو اون دورانم 😅🤣🤣برا خودم لقمه میبستم برا اینام ببندم در ضمن ایشالله یه روز مادر میشی