2777
2789
عنوان

چقد دوست داشتم اروپا باشم

276 بازدید | 36 پست

خانما من از بچگی وقتی عکسای سال نو میلادی و کریسمس رو میدیدم توی گوشی و تلویزیون همش توی ذهنم بود

رویای بچگیم بود تا همین حالا که ۲۲سالمه

دوست داشتم الان اروپا میبودم بخصوص سوئیس و کریسمس اونجا میلودم تو اون هوای برفی ، درخت کاج ، بابانوئل، اون چراغای رنگی و جو قشنگش

واییییییییییییییییی😍

ای خدا ینی میشه ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در قشنگی ایران که حرفی نیست اصفهان هم شهر مورد علاقه منه ولی خب دوست داشتم اروپا میبودم

والا سوئیس بهشته

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

😂😂😂 خود اروپایی ها الان از اونجا فرار می کنند برای تعطیلات می رن جاهای گرمسیر. بعد تو می خواهی اونجا باشی. الان اروپا اوج زمستون و شب های طولانی و برف و سرماشون هست. دوستم اونجاست می گه این دو هفته که تعطیله مثل شهر ارواح هست!

الهم عجل لولیک الفرج

در قشنگی ایران که حرفی نیست اصفهان هم شهر مورد علاقه منه ولی خب دوست داشتم اروپا میبودم

حالو هوای کریسمس اصفهان هم خیلی قشنگه

به شخصه دوست دارم یه بارم ببینم چه جوری برگذار می کنن تو ایران

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

سهم من از دنیا یه کلبه تو وسط آلپه...

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

ملک الشعرای بهار قسمتی از عمرش رو در سوییس می گذرونه و اشعاری درباره حال و هوای خودش در سوییس و قیاس ایران و سوییس زمانه خودش سروده...

تاپیک شما یادآورش بود:

ملک جهان چون سوییس باغ ندارد

لالهٔ باغ سوییس داغ ندارد

جز دل ایرانیان خسته درین ملک

یک دل غمگین کسی سراغ ندارد