2821
2789
عنوان

داداش کوچیکم

155 بازدید | 12 پست

داشتم با داداش کوچیکم شوخی میکردم

دست خورد تو چشمش و قرمز شد همونجا گریه کرد

بابا اومد گرفت منو زد

در صورتی که هر وقت داداش بزرگم منو میزنه هیچ کاری نمیکنه

فقط کافیه من دستم ب داداشم بخوره ک منو بکشه😐😐😐😐

خانواده ایرانی عالیه

دیگه کم کم دارم یه پرورشگاهی بودنم پی میبرم😐

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

اصلا نمیخواستم بزنم تو چشمش

و دستم یواش خورد تو چشمش اینجور کرد

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا با من مشکل دارن و دلیلش هم نمیدونم

جدی میگم دارم شک میکنم که من بچشونم

اینکه پسری تعجب کردم.پس اگه اینطوره اونو بیشتر دوست دارهشایدم چون کوچیک تره

سر داداش بزرگم هم همینجوره

عه

کلا خانوادم همیشه باهام بد بودن و الان هم برام عادیه

چون دیگه خودمو یتیم میدونم

از خدا کمک بخوا

من از هیچ کسی و هیچ چیزی کمک نمیخوام

ترجیح میدم یتیم باشم تا این ک اینا مامان و بابام باشن

از خدا کمک بخوا.خدا دست رد به سینه آدم نمیزنه که

اخه من نمیخوام دیگه توی هیچ خانواده ای باشم

2823
2791
2779
2792