2777
2789
عنوان

کسایی که تو اوج ناامیدی ازدواج کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 31 پست
چیکار کردی

با حوصله دنبال شخص مورد نظرم گشتم؛ باهاش آشنا شدم و هر اتفاقی افتاد ولش نکردم. الان دوازده سال از آشنایی و هفت سالی از ازدواجمون میگذره و کاملا راضیم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی کار کردی عزیزم؟

اول تصمیم گرفتم دقیقا چه جور آدمی میخوام؛ خودم مناسبش شدم؛ بعد پیداش کردم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چه جوری پیدا کردی

خودمو در معرض دید قرار دادم. واضح به مادرم و اطرافیان گفتم همچین موردی مد نظرمه. طوری رفتار میکردم که اگه منو دید بپسنده

یعنی شخص خاص بود؟

نه تایپ خاصی بود. میدونستم از چه اخلاقی، چهرهای، خانوادهای و حتی شغلی خوشم میاد و دنبال کسی میگشتم که اونطوری باشه. صد نفرو دیدم؛ ده نفرشون خواستگاری کردن و با بهترینش ازدواج کردم.

یعنی با قانون جذب؟

نه. من به از تو حرکت از خدا برکت معتقدم. وقتی ذهنت درگیر چیزیه خودت ناخودآگاه دنبالش میری و به دستش میاری. نه اینکه فقط بشینی و بیاد

من درحالیکه ۳۶سالم بود و دیگه ب مامانم میگفتم ناامید باشخب شاید نشه هیچوقتپارسال بطور شگفتی یه همسر ...

عزیزم میشه داستان ازدواجت را بگی چطور شکفت انگیز بود نوشتی عالی چطور هستن همسرت ونوشتی فقط از خدا بوده یعنی چطوره که میگید از طرف خدا بوده اگه میشه بگی ممنون میشم

چند سالته؟من سی سالمه و قیدشو زدم میدونی ارزوم بود اختلاف سنم با بچم کم باشه مثلا بیست سالگی باردار ...

۳۰ که سنی نیست دختر خاله من ۳۶ سالگی نامزد کرد و ۳۷ ازدواج و ۳۸ سالگی بچه دار شد

دیگ با این قیمتا کی میاد مارو بگیره💔

💔💔💔💔

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊