2777
2789
عنوان

دلشوره جنسیت دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3954 بازدید | 193 پست
ایشالله که به مراد دلت برسی عزیزم ویارات چی هستن ؟

از رو ويار ميفهمي ؟

من از همه چي بيزارم

يكم شوري بهتر ميكنه حالمو

باردارياي قبليم عاشق شيرني بودم اين نه واقعا

رو به ظهر به بعد حالم خيلي بدتر ميشه ويارمم خيلي زود شروع شد

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من میگم بچت پسره

🤧🤧🤧رو چه حساب

يعني ديدي ميگن لبنيات و ترشي بچه رو دختر ميكنه كسي به اندازه ما مصرف نداره

من

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
از رو ويار ميفهمي ؟ من از همه چي بيزارم يكم شوري بهتر ميكنه حالمو باردارياي قبليم عاشق شيرني بودم اي ...

من اینجوری بودم دختر بود ولی چون شما دوتا پسر داری احتمال هرچیزی ممکنه

انشاالله همونی میخوای بشه تو را خودا برام دعا کن خیلی دلم گرفته کاش خدا به همه مساوی از دوجنس میداد ...

ميدوني دختر غمدار و همراه ادمه

پسرا ته تهش برا مردمن

دختره كه كنار ادمه

انشالله عزيزم

من كه حس ميكنم پسر داري

ناشکری نمیکنم ولی خیلی تحت فشارم تو این اوضاع فرزند سوم واقع سخته

شرایط چه ربطی به جنسیت داره؟ مطمئن باش خدا طبق شرایط جنسیت بچتو تعیین میکنه

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

2790
2778
2791
2779
2792