2777
2789

منم امتحان دارم

الان فرجه امتحاناتم از دیروز شروع شده هفت هشت روز بیشتر وقت ندارم از فرجه استفاده کنم حجم مطالب خیلی بالاست

ولی اصلا حال ندارم برم درس بخونم شیطونه میگه درس نخونم برم سر جلسه امتحان همه رو بیفتم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
منم امتحان دارم الان فرجه امتحاناتم از دیروز شروع شده هفت هشت روز بیشتر وقت ندارم از فرجه استفاده کن ...

واقعاا

من اصن همین اول سالی کم اوردم

ترم اولمه، و هر چی میخونم حس میکنم هیچی یادم نمیمونه و بلد نیستم، بقیه بچها خیلی بهتر منن، من دبیرستان والا جز بهترینا بودم ولی الان نمرهام جز نمرهای پایین کلاسه، انگیزم از بین رفت اصن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز امتحان دادم ساعت ده استارت امتحان فردامو زدم تا پنج و چهل دقیقه دیگه گیج زدم گذاشتم کنار هرچی خوندم انگار نخوندم خدا به دادم برسه برای فردا

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

امروز امتحان دادم ساعت ده استارت امتحان فردامو زدم تا پنج و چهل دقیقه دیگه گیج زدم گذاشتم کنار هرچی ...

امتحانا پشت همن؟! یا خدا

من تا ۴ دانشگاه بودم بدنم دیگه نمیکشه اصن 😭

امتحانا پشت همن؟! یا خدامن تا ۴ دانشگاه بودم بدنم دیگه نمیکشه اصن 😭

امروز و فردا امتحانمه بعد شونزدهم بعد بیست و بیست و یک و بیست ودو بیست و سه اخریم بیست و نهم

من اینطور خوندم فکر کن شب یک ساعت یک ساعت بیدار شدم تا پنج کلا بیدار شدم مرور کردم هنوز نخوابیدم کافی نخوردم تنها چیز کافی دار خوردم برای صبحونه بود یه ماگ چای

امروز و فردا امتحانمه بعد شونزدهم بعد بیست و بیست و یک و بیست ودو بیست و سه اخریم بیست و نهممن اینطو ...

من شب امتحانی اصلا نمیتونم، هم استرس میگیرم هم خوابم میاااد😂

من شب امتحانی اصلا نمیتونم، هم استرس میگیرم هم خوابم میاااد😂

شب امتحانی نیستم مطالب زیاده بعد کتاب خود انتشارات دانشگاه هست زیاده گویی داره

میتونم رشتتو بپرسم؟من دیگه کم کم باید برم بخونم🫠

حقوق پیام نور میخونم

برو منم برم شام بخورم برم مرور کنم

واقعاامن اصن همین اول سالی کم اوردمترم اولمه، و هر چی میخونم حس میکنم هیچی یادم نمیمونه و بلد نیستم، ...

هنوز خیلی مسیر در پیش داری پس من ترم پنجم یه نوازد هم دارم خیلی سخته درس خوندن تو این شرایط با این همه مسوولیت

سعی کن خودتو بکشونی بالا

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز