2777
2789
عنوان

کدوم کاربر رو استاک میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 80 پست
قربونت برم 💝 چون ببین احترام دو طرفه هس وقتی ب حرف ادم گوش نمیدی حس میکنم بهم توهین شده میدونم چقد ...

خدانکنه عزیزم همیشه سلامت باشید ان شاءالله

نه بخدا اینجوری نیست که شما میگید من غلط بکنم بهتون بی احترامی کنم فقط حالم دست خودم نیست نمیتونم کنترلش کنم

توروخدا اینجوری میگید من ناراحت میشم اگه حرفی زدم یا بی توجهی کردم که ناراحت تون کردم ازتون خواهش میکنم منو ببخشید

اون تو پروسه جداییه دیگع

یکی هس ک موقع نامزدی خیلی از نامزدش تعریف میکرد تازگی ازدواج کرده و میخواد جدا بشه الکی

خیلی ادم صفر و صدیه ، ازدواج دومشم هس برام جالبه ببینم تهش چی میشه 😂

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه عزیزم همیشه سلامت باشید ان شاءالله نه بخدا اینجوری نیست که شما میگید من غلط بکنم بهتون بی اح ...

فداتبشم 🌸🌸🫂

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خدانکنه عزیزمبازم منو ببخش

چیزخاصی نبود من معمولا حرف دلمو میگم برعکس تو ک خیلی تو داری و خود خوری میکنی

دیدی حرفتو زدن چیز بدی نیست و با حرف زدن همچی حل میشه فقط مرگه ک چاره نداره

همیشه خودتو اذیت میکنی و با کسی حرف نمیزنی و سربسته میگی یا الکی عذاب وجدان بابت کارهای الکی میگیری همش اشتباهه

اسمون ب زمین نمیاد از گفتن مشکلت از کمک خاستن و از گفتن حرفات ب دیگران

چیزخاصی نبود من معمولا حرف دلمو میگم برعکس تو ک خیلی تو داری و خود خوری میکنی دیدی حرفتو زدن چیز بدی ...

ولی من اصلا نمیتونم حرف دلم رو بگم اصلا نمیتونم از مشکلاتم، از بیماریم بگم و بخاطرش پیر شدم

ولی من اصلا نمیتونم حرف دلم رو بگم اصلا نمیتونم از مشکلاتم، از بیماریم بگم و بخاطرش پیر شدم

اشتباهت همینه باید،حتما اذیت شی تا بفهمی کارت اشتباه بوده؟ عمرتو الکی صرف کردی؟

اشتباهت همینه باید،حتما اذیت شی تا بفهمی کارت اشتباه بوده؟ عمرتو الکی صرف کردی؟

خب نتوستم

حتی وقتی میخوام با روانپزشکم در مورد مشکلاتم صحبت کنم صدام میلرزه و راحت نیستم

خب نتوستمحتی وقتی میخوام با روانپزشکم در مورد مشکلاتم صحبت کنم صدام میلرزه و راحت نیستم

باید عادتاتو درست کنی سخته ولی شدنیه

کاش همشهری یا دوست بودیم خودم درستت میکردم😅

باید عادتاتو درست کنی سخته ولی شدنیه کاش همشهری یا دوست بودیم خودم درستت میکردم😅

عزیزم😊

خیلی تلاش کردم ولی نمیتونم اون موقع اصلا نفسم بالا نمیاد

نمیدونم دیگه چیکارکنم

عزیزم😊خیلی تلاش کردم ولی نمیتونم اون موقع اصلا نفسم بالا نمیادنمیدونم دیگه چیکارکنم

دقیقا دقیقا منه 14سال پیش هستی من بعد مرگ مادرم عوض شدم

خدا بیامرزدشون خدا عزیزانتون رو براتون حفظ کنهبرای مادرتون فاتحه فرستادم

فداتبشم لطف کردی اون دوست صمیمیت هم روحش شاد عزیزم

فقط بدون نیاز ب هیچی نیست تا قوی باشی و بشی خود درونت فقط اراده لازمه

من ادمی بودم با مادرم رودروایسی داشتم انقد حرفامو نمیگفتم ک عقده شده بود و...

فداتبشم لطف کردی اون دوست صمیمیت هم روحش شاد عزیزم فقط بدون نیاز ب هیچی نیست تا قوی باشی و بشی خود د ...

ممنونم از لطفت

خیلی با خودم کلنجار میرم حرف میزنم موقعش که میرسه همه چی یادم میره میشم مثل روز اول