2777
2789
عنوان

چه جالب😂😂😂

69 بازدید | 6 پست

نی نی یار چرا پرخاشی که تو خصوصی بهم کردی و دروغایی که بهم تهمت زدی رو از ترست پاک کردی🤣🤣🤣😂😂😂😆😆😆😆

خدایی اینجا جنگله هیچ توقعی نداشته باشید کاربرا

بیا خجالت نکش بزن تعلیغ به علت مساعل سیاسی وووووو منکه نمیام اینجا راحت والااا شماهم بیایید یک زن کاملا به حقوق کاربرا احترام گذاشته میشه اونجا و اختیار کاربری و تاپیک هاتون 0تا100دست خودتونه☺️☺️☺️

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشده؟

هیچی والا اخرین بار نی نی یار بی دلیل تعلیغم کرد بهش گفتم چرا بهم پرید با پرخاش و لحن خیلی بد و کلی غلط املایی انگار بچه 10ساله تایپ میکنه یه مشت دروغ چسبوند بهم😐بعدم زد تعلیغم کرد اونم برا 14روز یا 21روز تمیدونم از بس نیومدم یادم نیست خلاقه الان بعد چقدر وقت همیتجور اومدم ببینم کامنتی دارم دیدم پیامشو پاک کرده کلیم طولانی بود😂😂😂😆😆😆😆😆بخدا قسم اینجارو یه مشت بچه اداره میکنه

نمیفهمم

بالارو بخون گفتم 😂😂😂

بیایید اپ یک زن خیلی خوبه اینجا اصلا تنشیه من الان اینجارو قفل میکنم میرم یک زن والا ارامش داره اینجا علنا توهین به حقوق کاربرا هست ینی چی برا حذف تاپیکت باید التماس کنی ولبی اونجا همه چیش دست خودته خانوماشم مهربون و پخته هستن