2777
2789

دماغ خودم هم خوبه بزرگ نیست کوتاه هم هست ولی نوکش افتاده است ولی من همیشه فکر میکنم زشتم دماغم زشته بی کلاسم دهاتی ام چون بینیم عمل نیست

اصلا از خودم عکس نمیگیرم چون از ظاهرم بدم میاد. بقیع دخترای دور و برم 90 درصد بینی هاشون عمله اونایی هم که عمل نیست زشتن. خانواده ام نمیزارن عمل کنم پدرم میگه عمل کنی میکشمت. 27 سالمه ومیتونم وام بگیرم شغل دارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مک هم پولش دارم هم کسی کاری نداره ولی بکشیم دست به صورتم نمیزنم. که چی بشه ؟ کارش رسوندن هوا به بدنه که داره کارش درست انجام میده کسی خوشش نمیاد چشماش بچرخونه ثابت که نیست نکاه نکنه

وا چرا انقدر مخالفن خانوادتمستقل شو به نظرم تو که شغلم داری کم کم تلاش کن خونه زندگیه خودتو داشته با ...

نمیزارن. خونه هم داشته باشم میوفته دنبالم اذیت و تهدید. خیلی سختگیر و ناموس پرست و متخجرن.

گرونی وحشتناک هست با حقوق 10 تومن کجا برم