ccccb مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 5240 عنوان نذری 43 بازدید | 4 پست خانوما ما منتظر وام هستیم ، چه نذری کنم وام رو به موقع بدن و طولش ندن الکی؟؟؟ نذرایی که واستون معجزه کرده بهم بگید چه نذر پول چه نذر غذا چه نذر ذکر و دعا «ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین » 1404/10/02 | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرواز؛ عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7704 نماز میخونی؟؟ پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7739 من سه روز به نیت حضرت ام البنین یک حمد و ۱۸۳ مرتبه صلوات میگم حاجتم رو میده ...خانم خیلی مهربونه پیش خدا برای من روسیاه واسطه میشه دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
ccccb مدیر استارتر عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 5240 من سه روز به نیت حضرت ام البنین یک حمد و ۱۸۳ مرتبه صلوات میگم حاجتم رو میده ...خانم خیلی مهربونه پیش ... عزیزم میشه به نیت اینکه وام شوهرم رو بدن به موقع و از تاریخش اونورتر نیفته بگی واسه ماهم؟ شب و روزم استرس و گریه شده ، خودمم میگم شما بگو واسمون «ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »