2777
2789
عنوان

دلم گرفته😢😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 21 پست
خانومی خودتو ناراحت نکن ‌منم الان ۹ ساله ندارم و همه دوا درمونا رو کردم و همه راها رورفتم از همون او ...

با تک تک کلماتت اشک ریختم خیلی سخته مرسی از دعا قشنگت انشاءلله 

امیدوارم زود باردار شی نی نی بیاری سالم وصالح

بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
با تک تک کلماتت اشک ریختم خیلی سخته مرسی از دعا قشنگت انشاءلله  امیدوارم زود باردار شی نی نی ب ...

توکلت به خدا باشه گلم .خدا  خدای همه بنده هاشه .ماهم یه روز اگه قسمتمون باشه صاحب اولاد میشیم .از خدا همیشه سلامتی خودت و عزیزانت رو بخواه و از خدا همیشه فرزند صالح بخواه و سالم .فرزندی بده ان شالله بهت که افتخار کنی بهش .ان شالله خدا جواب دل شکستتو بده ‌.ائمه اطهار واسطه بشن پیش خدا که جواب بگیری ان شالله .مواظبت باش و غصه نخور .خدا بالاسر همیشه هوامونو داره خواهرم

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

توکلت به خدا باشه گلم .خدا  خدای همه بنده هاشه .ماهم یه روز اگه قسمتمون باشه صاحب اولاد میشیم . ...

مرسی ممنون دعا کن برام 😢

مرسی ممنون دعا کن برام 😢

امام زمان همیشه برامون دعا میکنه گلم گمام فراموشش نکنیم .

اللهم عجل لولیک الفرج

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
امام زمان همیشه برامون دعا میکنه گلم گمام فراموشش نکنیم . اللهم عجل لولیک الفرج

😭😭😭😢