2777
2789
بقیه کامل فهم وعقل دارن متوجه شوخی کلامم شدم تو عقل نداری نمیفهمی مگه نمیگی عمومیه دلم خاست اینو بنو ...

شوخیه کلام بدون یه استیکر خنده 😂😂

اوکی عزیزم ولی یکم اطلاعاتت رو ببر بالا

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوخیه کلام بدون یه استیکر خنده 😂😂اوکی عزیزم ولی یکم اطلاعاتت رو ببر بالا

ببخشید ازتو اجازه نگرفتم استیکر بذارم یا نه اطلاعاتم به اندازه کافی هس به شما ربطی نداره

کاربری واگذار شده است

ببخشید ازتو اجازه نگرفتم استیکر بذارم یا نه اطلاعاتم به اندازه کافی هس به شما ربطی نداره

اوکی پس به مردم اطلاعات درست بده تا خدای نکرده نوجونی نره امتحان کن الانم که عطرای بیکینی پر شده هر جا بری دارن

اینا رو میزنن فردا روز عفونت و هزار درد میگیرن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اونش دیگه دس خودمه چی بگم چی نگم

اوکی بابا دیوانه

خودتی

تویی که مردم اطلاعات غلط میدی😂😂

عطرر بزنننن عطررر😂😂

عامو دلممم میخواد به توچه

به من ربط داره چون تو داری اطلاعات غلط میدی

طرف خودش فهمید چرت و پرت گفتم هیچی نگف تو کاسه داغ تر از اش شدی

افرین خدافظ بابا

دیگه دوتا متن بخون قبلش

مگه تو تاپیک تو اطلاعات غلط دادم

من از اول به شما میگم اطلاعات غلط نده وقتی نمیفهمی بعد شما امدی میگی به توچه دلم خواست و..

خب منم دلم میخواد بزارمت سر جات که جای دیگه اینجوری نگی دو نفر که نمی فهمن برن انجام بدن این پستی که گذاشت بیشتر از صد تا دختر میبینه من اینو گفتم که بفهمن الکل داره و اصلا مناسب نیست