2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اونایی که از اون ور بوم افتادن میگن اونجا بو گل میده !

یکی که تو یه تاپیک میگفت برا من بوعطر گل یاس میده ! 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

به تو چه که نظر میدی مگه من گفتم تو ریپ بزنی

اخه تویی که چیزی نمیدونی چرا الکی عطر عطر میکنی

من وقتی یه چیزی که نمیدونی رو به اسی و بقیه میگی ریپ میزنم و به منم ربط داره اینجا عمومی هست برو یکم تحقیق کن دوتا متن بخون بعد بیا بگو اینارو

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بو رو ک همه دارن 😂

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

اخه تویی که چیزی نمیدونی چرا الکی عطر عطر میکنی من وقتی یه چیزی که نمیدونی رو به اسی و بقیه میگی ریپ ...

بقیه کامل فهم وعقل دارن متوجه شوخی کلامم شدم تو عقل نداری نمیفهمی

مگه نمیگی عمومیه دلم خاست اینو بنویسم

کاربری واگذار شده است

توهین نکنید بهم ای بابا

حتما عفونت داری اگه بوی غیر طبیعی میده و مثل همیشه نیست

برو دکتر زنان بهت دارو بده

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

اسی همیشه همیشه لباس زیرتو قبل اینکه بپوشی اتو کن تا باکتری هاش بمیره لباش زیر خیس نپوس روزی دوبار لباس زیرت عوض کن پدتو هر دوساعت یه بار عوض کن

واژن باید خشک خشک باشه اگه ترشح داری از پد های کوچولو روزانه داروخونه ها دار بگیر بزار و هر چند ساعت عوضش کن و لباس زیرتو همراه بقیه لباسا نشور با دست بشور و عطر هم نزن الکل داره بدتر عفونتت بیشتر میشه و واژنتو با شامپو نشور

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️